facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilldelje

"Välkommen till den lilla mottagningen med det stora hjärtat! Här får du hjälp med bl.a. veterinärmedicinska sjukdomsutredningar, akutfall, behandlingar och förebyggande vård av din hund och katt."
Address: 855 90 Sundsvall
City: Sundsvall
Zip Code: 855 90


Reviews
Kan varmt rekommendera Lilldälje Veterinärpraktik, fick ett väldigt trevligt bemötande med vår lilla katt Lovis. Ett STORT plus var telefonsamtalet från Evelina några dagar senare för att hon ville höra så att allt var bra med Lovis efter operationen.
Proffsigt bemötande med familjär känsla , Så bra och skönt att få ha samma vetrinär hela tiden. /Johanna Burman
Bra mottagning på alla plan. Doris / Diezel
Trevligt bemötande och mycket kunnig. Fick många bra tips och råd. I övrigt en bra och trivsam miljö för våran känsliga hund som fick hjälp med kloklippning. Rekommenderar andra djurägare att besöka lilldäljes veterinärklinik!
Mycket trevlig djurklinik med ett personligt bemötande av en engagerad och kunnig veterinär.
Väldigt proffsigt och vänligt bemötande. Fräscht och snyggt. Kan varmt rekommendera denna praktik. // Schnauzern Willys .
Snyggt, välorganiserat,fräscht och ett trevligt bemötande!
Fantastiskt fint och professionellt bemötande, Evelina tog så bra hand om min kille som kan ha svårt för nya människor, hela besöket vart en fantastisk upplevelse både för mig och min hund : Jag rekommenderar verkligen denna fina klinik!
Mycket bra mottagande och omhändertagande i samband med lejonklippning av min katt. Som är en norsk skogskatt och fått fullt med tovor i sin långa päls.
En mycket välkomnande praktik där veterinären är duktig och mån om sina kunder både under besöket och i uppföljning. Kan verkligen rekommenderas.
Comment on this business

to add Lilldelje map to your website;