facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillet Cafeet

Address: Norra Storgatan , Eksjö 575 32, F, SE
City: Eksjö
Zip Code: 575 32


Similar places near
Lennarts Konditori Lennarts Konditori 130 meter Hur trevligt café som helst, ska vara Eksjös äldsta. Charmig inredning, trevlig perso...
Reviews
Otroligt god lunch, i fantastiskt fin miljö på innergården. Väl värt ett besök.
Absolut bästa läget i stan och färskt och gott fika bröd. Trevlig personal och riktigt behaglig fik att sitta på. Dyrt är det, men för det priset får ni det absolut vackraste caféet i stan och godaste kaffet. Caféet ligger mitt i gamla stan, i hjärtat av Eksjö.
Wow, jag har aldrig sett en så liten bakad potatis, imponerande att man serverar den utan att skämmas. En Caesarsallad utan caesardressing är ju lite nytänkande kanske, den färdiga vinegretten som följde med lyckades dock inte höja smakupplevelsen av de förkorta ? Eller gårdagsmjuka? romansalladsbladen. God surdegsfralla till dock.
Dyrt och när jag beställde varm choklad blev jag inte positiv överraskad. Smakade nästan blaskigt. Det enda som är bättre här än på andra caféer är utbudet på dekorativa och glutenfria bakverk.
Väldigt mysigt ställe med både trevlig personal med mycket gott att äta och dricka. Deras egengjorda glass är himmelskt och verkligen värd varenda krona.
Första kaféet jag någonsin besökt som tar betalt för varmt vatten!! Dyrt, halvbra bemötande och inget minnesvärt av det vi åt.
Mycket bra service o goda bakverk o smörgåsar. Dessutom massa olika sorters lösviktste
Trevligt ställe med goda sallader. Mycket trevlig personal! Något små portioner dock, därav ingen 5:a.
Nej inte i min smak ..o dyrt. Trevlig petsonal men nej inget ställe för mig
Litet mysigt gammaldags kaffe i gamla stan i Eksjö. Verkligen att rekommendera.
Comment on this business

to add Lillet Cafeet map to your website;