facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillstugan Antik

Lillstugan Antik

About

Lillstugan Antik
Antikaffär belägen i sydvästra Småland. Svensk/Fransk lantstil med inslag av kul kuriosa.Inget nytillverkat endast gamla genuina föremål.

Story

I Lillstugan hittar du en mix av franska och svenska antikviteter och kuriosa. Allt handplockas personligen av mig på mina inköpsresor i Sverige, Belgien och Frankrike. Affären är belägen på en småländsk skogsgård. Det är det goda lantlivet som står i fokus. Öppet: Aktuella öppettider aviseras på hemsidan och här på facebook. OBS det går bra att boka en tid för besök i affären.

Address: Bergshult 4291, 28593 Markaryd
Phone: 043342018
City: Markaryd
Zip Code: 28593



related searches: Lillstugan antik markaryd age
Similar places near
Hird-Bay Antiques AB Hird-Bay Antiques AB 0 meter We arrived when the shop was closed and the owners were nice enough to let us have a ...
loppis-huset.se loppis-huset.se 12 km Översatt av Google Trevligaste loppmarknaden Original Det allermest hyggelige loppis...
Reviews
Bra service och ett brett utbud.
Mycket trevlig och välsorterad antikaffär.
Intressant utställare på Antikmässan Stockholm!
Spännande med brett utbud
Öppettider saknar
Vi anlände när butiken var stängd och ägarna var trevliga nog att låta oss ta en titt ändå. Det är en välorganiserad, helt bedårande butik med helt unika saker. Det är så roligt att utforska alla olika varor i butiken. Jag önskar att jag kunde ha stannat längre!
Comment on this business

to add Lillstugan Antik map to your website;