facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillstugan Fiskebäckskil

Lillstugan Fiskebäckskil

About

Vår lillstuga finns för uthyrning. Den ligger på Östersidan i det fina samhället Fiskebäckskil. Uthyres helger eller veckor året om!



"Skärgårdskrog med stort fisk- och skaldjursfokus. Restaurangen ligger ju precis vid havet, i gästhamnen i Fiskebäckskil. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost.Förutom restaurang och whiskybar erbjuder vi hummerfiske, whiskyprovningar, musikevenemang, julbord och fester. Vi kan även erbjuda övernattning, paketlösningar och konferenser på Slipens Hotell och Skaftö Golfhotell."
Address: Evensås 242, 451 78 Fiskebäckskil, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0702005434
City: Fiskebäckskil
Zip Code: 451 78


Reviews
Skönt ställe. En restaurang med tydlig särart, långt från ängslig mainstream. Whiskyutbudet är helt overkligt. Mycket fin meny, ingen var besviken. Är du i trakten? Besök! Ps. Räckmackan är enorm…
Mysigt, gott och väldigt trevligt ställeMat: 4/5
Väldig positiv överraskning. Kycklingen med rostad potatis va utmärkt och fint komponerad. Det ingick dessutom en sillbuffe som också va väldigt god. Väl värt ett besök. Bra och trevlig personal och en strålande utsikt över bryggan!
En fantastisk upplevelse - mat och dryck, samt atmosfär väl värt en "omväg" - hur nu fantastiska Skaftö kan vara en omväg...? En av troligen världens främsta samlingar av singelmalt whisky, över 3 000 flaskor att testa. Glöm inte att fråga Joe om spännande whiskydrinkar, eller att pröva deras fantastiska fisksoppa Ett tips är också att sova över på antingen Slipens hotel eller Golfhotellet, och njuta av brygghusets frukost, en i mina ögon en av de bästa hotellfrukostarna i Sverige
Första gången och vilket superställe, vacker omgivning serviceinriktad personal och trevligt bemötandeMat: 5/5
Lite svag och oerfaren personal men mat som är supergod. Kan klart rekommendera detta ställe. Vi åt rödtunga och havskatt som var mycket goda. Ostron och löjrom till förrätt som kan rekommenderas. Lite mer stil på tillbehör till ostron hade gett högre betyg.
Fint läge och atmosfär. Trevlig och kunnig personal. Väldigt god och vällagad mat.Mat: 1/5
Trevligt ställe att ta en öl.
Sen aug 2019 har jag varit hos er 3 ggr och ätit god mat nu senast påsk 2020.. och bott på hotellet 1 gång och ni har varit så trevliga och lagat så God mat och tatt hand om mig och mina vänner så bra och trevligt att jag kommer gärna tillbax snart igen.. Ni som inte kommer hit missar verkligen ett mycket trevligt ställe att besöka.. Tack så himla mycket för allt trevligt och gott. Mvh larsa.. med kepsen.
6 stjärnor!!! Fantastiskt miljö, underbar mat med fokus på råvarorna från havet utanför levererade till kajkanten precis nedanför krogen av lokala fiskare. Här mår du kungligt i en familjär, ombonad och varm miljö, personalen är glada, trevliga och lyhörda. Oavsett om du vill äta lunch med kompisar, mysig middag med älsklingen eller vännerna eller stanna flera dagar ja dom har 12 fina rum - 24 bäddar och njuta av en dignande frukostbuffé så kommer du att ha så trevligt och må då bra. Tänk på att boka bord, många gillar maten och stämningen här. Varför inte hänga med på någon av aktiviteterna som erbjuds, t.ex. Hummerfiske. Hit återkommer vi gärna! Är du whisky nörd eller bara nyfiken så får du ditt lystmäte stillat här - Brygghuset är valt till årets Whisky krog både 2013 & 2017 av SWF, Svenska Whisky Förbundet - det är ingen slump, finns alltid 350-400 sorter öppna att prova - för alla plånböcker. Boka en provning så kommer Reine leda er igenom en spännande, lärorik och njutningsfull stund i mysiga lokaler.
Comment on this business

to add Lillstugan Fiskebäckskil map to your website;