facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillstugan i Hulan

About

Mysig stuga i två plan uthyres i lugnt och naturnära läge vid sjön Skagern i norra Skaraborg.

Story

Mysig stuga i två plan uthyres i lugnt och naturnära läge vid sjön Skagern i norra Skaraborg. Nedre plan rymmer välutrustat kök, ett vardagsrum med tv och dvd-spelare samt toalett med dusch, övre plan ett loft i två rum med totalt 6 st bäddar. Stugan har också altan med både matplats och loungedel.

Ca 150 m från huset ligger en lång och härlig sandstrand, perfekt för både lek och bus eller bara avkoppling i en skön solstol. En bit bort längs stranden finns kiosk med glass, godis, dricka mm och där kan man även beställa sitt frukostbröd samt hyra kanot för utflykter på sjön. Till stugan hör en mindre båt och för den fiskeintresserade är Skagern en bra fiskesjö med god tillgång på bra matfisk! Stugan ligger även på promenadavstånd till vacker skog som under säsong innehåller rikligt med både svamp och bär.
Med närhet till bland annat Tivedens Nationalpark och Göta Kanal är stugan en perfekt utgångspunkt för härliga utflykter. Evenemangskalender hittar ni hos den lokala turistbyrån eller via kommunens hemsida, www.gullspang.se.
Ett riktigt guldkorn som varmt rekommenderas är Hova Riddarvecka, som 2017 arrangeras för 28:e gången! Ett riktigt familjeevenemang där barnen kan dubbas till riddare i Barnens Riddarland, pyssla i pysseltältet eller gå på spännande sagovandringar. Dessutom är byn full av knallar och varje kväll drabbar riddarna samman i nordens största dagliga tornerspel!

Stugan hyrs ut både dygn, veckoslut och hela veckor. Slutstäd går att köpa till liksom lakan.
För bokningsförfrågan, ring eller mejla oss gärna!

Address: Hulan, 54891 Hova, Sweden
Phone: 0702145108
City: Hova
Zip Code: 54891


Comment on this business

to add Lillstugan i Hulan map to your website;