facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Limhamns Kött & Vilt

Limhamns Kött & Vilt

About

En livsmedelsbutik med smak för närproduserat, hemlagat och råvaror av hög kvalitet.
Vi finns på instagram: limhamnskottovilt

Story

Limhamns Kött & Vilt har som mål att kunna erbjuda kött av hög kvalitet, från lokala bönder och jägare. Egentillverkade produkter som korvar, patéer och salami som vi baserar på rena råvaror utan tillsatser. I vårt sortiment har vi även färdiglagade rätter och catering.

Address: Västanväg 51A, 21615 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: 040154240
City: Limhamn
Zip Code: 21615



related searches: Limhamns Fiskrökeri, Baba limhamn, Malmborgs Limhamn, Kajuteriet, Dragörkajen, Restaurang Genuin, West Chark Malmö
Reviews
Första gången, på denna nya plats för Limhamns kött och vilt. Första gången råbiff, gott.. allt följer i samma tema, gott.. utmärkt service och trevlig stämning.
En liten fräsch affär med fint kött i diskarna. Affären ligger i samma lokal som restaurangen.
Helt ok upplevelse. På plussidan: Bra lokal, trevlig personal och efterlängtat koncept. På minussidan: Maten var god men spegla kanske inte priset. Personalen var inte så påläst och glömde beställningar. Sen var det småsaker som att disk å dylikt var i blickfånget när man satt och åt.
Kanonbra! Allt! Vi va åtta tjejer och åt lite olika rätter vid lördagslunch. Alla va supernöjda med maten som va riktigt riktigt god. Dessutom mysig miljö och väldigt uppmärksam personal! En riktig fullträff Hit kommer jag igen!
Fantastiskt kött och goda rätter. Härlig miljö och bra service. Rekommenderas!
Mycket god lunch och bra kött över disk.
Alltid trevligt bemötande av kunnig personal. Killarna vet vad dom pratar om. Vill du t ex ha en bit fin ryggbiff så har dom flera olika alternativ, allt förklaras för dig. Ras, var köttet kommer från, hur länge det har hängmörats etc. Priset kan tyckas "högt" för vissa detaljer, men då måste man komma ihåg: Detta är mer än en bit kött, det är en kulinarisk upplevelse. När du ändå är där... Passa på att köpa en bit av deras egna fläsk står uppe på disken, blir nästan lite tårögd av lycka bara jag tänker på det
Allt var jättebra. Mycket trevligt bemötande från personalen. Maten var utmärkt.
Limhamns kött och vilt är ett absolut måste för oss som vill ha äkta winnerkorv, prinskorvar med riktigt skin och den perfekta kryddningen och konsistensen. Inte att förglömma deras utomordentliga kvalitets kött och deras middagar som görs i butikens kök. Ni som inte varit där, bara måste gå dit och handla eller äta.
Det går inte att ge något annat än en 5:a på detta stället. Saluhallen i all ära men Limhamnsbutiken ger både mig och personalen oftast Stefan mer lugn att i detalj kunna sakligt gå igenom hela disken : Skämt åsido, yrkesskicklighet och kunskap ut i fingerspetsarna. Om du värderar ett lågt pris och kvantitet så är detta helt fel ställe. En del detaljer är kostsamma men kvalitén på råvarorna är utan motstycke. Snälla, prova fänkålsalamin och fläsksidan med krispigt svål som ligger uppe disken som tilltugg, listan kan göras lång men om du vet vad du gör och är beredd att betala något mer så kommer du lämna butiken med en påse som innehåller alla förutsättningar för en riktigt bra middag - resten hänger på kocken.
Comment on this business

to add Limhamns Kött & Vilt map to your website;