facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Limhamns Tandläkargrupp

Limhamns Tandläkargrupp
"Vi erbjuder dig en komplett och modern tandvård där all behandling sker på samma klinik. Vi ser till varje patients unika behov där vi fokuserar på hög kvalité i vår trygga miljö. Känslan av din upplevelse hos oss präglas av vårt personliga engagemang, med målet att du ska känna tillit och trygghet i att ha hittat rätt."
Address: Geijersgatan 8 , Limhamn 216 18, M, SE
Phone: +46 40 21 31 00
City: Limhamn
Zip Code: 216 18



related searches: Luxadent
Reviews
Otroligt hjälpsamma och duktiga! Min äldsta dotter vill tom gå till tandläkaren Kenneth Nilsson för tycker han är så snäll och rolig och väntrummet är skoj att vara i. Fick en akut-tid idag efter en krock för äldsta dottern med en kompis där hon slog i framtänderna. Allting sköttes i vanlig ordning väldigt professionelt och vi är alla i familjen helnöjda. Rekommenderas varmt
Helt fantastiskt! Jag är livrädd och hatar tandläkaren, jag gråter floder och har ångest deluxe. Men här tar dom det så lugnt och bedövar så duktigt. Drog ut en tand idag och kände inte något alls. Har otroligt nog bokat in ytterligare två tider, jag är förvånad över mig själv!!
Tandläkare Milos vill jag ge 5 stjärnor, men på grund av ett mycket tråkigt bemötande av tandsköterskan, blir det 3. Jag trodde aldrig att man som patient kunde bli nästintill utskälld av tandsköterskan, bara för att jag behövde en akut tid, och ifrågasatte tiden för återkoppling. Jag kommer dock att sakna tandläkare Milos som gör väldigt fina arbeten.
Martin och Stephanie har varit HELT FANTASTISKA i att hjälpa vår rädda tjej att laga sitt första hål. Så proffsiga, pegagogiska och empatiska. Guldstjärna! Och tandreglerings-Micke som fixar med tandställningen får även han en stor guldstjärna! Kan varmt rekommendera Limhamns tandläkargrupp!
Äntligen har vi hittat bästa tandläkare i Skåne! Milos Drazic! Mina grannar rekommenderade kliniken när vi flyttade från stan till Limhamn. Efter alla misslyckade behandlingar som övriga tandläkare utförde på mig, Milos lyckades att fixa! Anställda också ringer och frågar hur man mår efter utfört behandling!Tusen tack! Ni är bästa!
Nu får inte barn komma dit längre. Allt för att tjäna pengar, hoppas att alla föräldrar med barn som gått dit också väljer att byta. Skandal. Att man säger upp avtalet med region Skåne handlar endast om pengar, att inte ”lönar” sig att ha kvar barn på kliniken. Många kliniker väljer att fortsätta ta hand om de barn som redan är i systemet men här gör man valet att kasta ut dem.
Vill man känna sig trygg samtidigt som man blir behandlad av proffs? Ja då är Martin det klara alternativet!! Just det...glömde nästa det viktigaste. Han är MFF:are också. Så totalt komplett tandläkare!
Martin Lindström är en mkt professionell tandläkare. Han har hanterat implantat och kronor på ett föredömligt sätt. Dessutom är han mkt trevlig. Jag är tacksam att jag hamnade hos honom efter att efter en flytt ha sökt en bra tandläkare länge. Jag är mkt nöjd.
Lyckades operera ut en visdomstand tack vare detta fantastiska gäng. Det som under många år kändes som en omöjlighet genomfördes på ett tryggt och professionellt sätt. Tack vare en behaglig upplevelse är min värsta skräck botad.
Först rejäla prishöjningar tandhygienistbesök 8-900 kr 2020 och 1300 kr 2021 och nu uppsägning av alla barn och unga pga att de inte är tillräckligt lönsamma. Familjen ser sig om efter annan tandläkare!
Comment on this business

to add Limhamns Tandläkargrupp map to your website;