facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Limmerhults Gård Häst- & Ryttarutveckling

Limmerhults Gård Häst- & Ryttarutveckling

About

Träning av häst o ryttare enligt Centrerad Ridnings pedagogik. Uthyrning av ovalbana och paddock. Betygsätt och skriv gärna en liten rad om vad du upplevt

Story

Jag heter Hedvig Ahlsten och jag erbjuder träning av häst och ryttare utifrån hästens och ryttarens nivå. Jag lägger stor fokus på ryttarens sits, balans och kroppskontroll.

Jag har bott på Island i 5 år, jobbade som tränare på heltid och gick två år på Hólar (2009-2011). Jag utexaminerades från Hólar våren 2011 som hästränare o instruktör för islandshäst.

Sommaren 2015 utbilda jag mig till nivå 1 instruktör i Centrerad Ridning. Mina planer är att jag ska fortsätta utvecklas och uppgradera inom detta då jag anser att ryttarens kroppsmedvetenhet och koordination är A o O för en så hästvänlig ridning som möjligt.

Jag håller till på gården Limmerhult 1 som ligger 3 mil utanför Linköping, i Haraldsbo, Nykils socken. Jag åker även ut till kund och håller lektioner och kurser.

På Limmerhult finns en fin paddock och ovalbana att tillgå samt fina ridvägar att rida ut på med varierande terräng. Hästarna går på lösdrift i stor hage med två fina ligghallar. Finns även 3 boxplatser, men ser helst att hästarna går ute.

Har du en häst som du vill få tränad eller vill börja ta lektioner hos/för mig hör av dig via mail [email protected] eller per telefon 070 23 24 508.

Ser mycket fram emot att höra i från dig!

Mission

Min ambition som ridinstruktör är att väcka större medvetenhet hos ryttaren för dennes kropp och hur den fungerar, samt vägleda mot en mer lösgjord och följsam sits för att på bästa sätt kommunicera med hästen.

Min ambition som hästtränare är att träna hästar utifrån deras individuella förutsättningar och egenskaper, och med det få fram trygga och välridna hästar som deras ägare/ryttare kan uppskatta och njuta av.

Address: Limmerhult 1, 590 52 Nykil
Phone: 070 23 24 508
City: Nykil
Zip Code: 590 52


Similar places near
Reviews
Fina hästar och lärorika ridlektioner.
Comment on this business

to add Limmerhults Gård Häst- & Ryttarutveckling map to your website;