facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Limsjön Runt

Address: Leksand (commune)
City: Leksand


Similar places near
Ärtknubben Ärtknubben 27 km Vilken utsikt. Wow! Alla borde besöka Ärtknubben minst en gång under sitt liv. Supern...
Reviews
Limsjön är en sjö under sommar tid med mycket rikt fågelliv o har utsiktsplatser som man kan beskåda fågellivet/ dessutom finns det en slinga runt sjön som folk kan promenera eller springa runt sjön mycket populär av folk En vistelse som måste upplevas på plats
Fin och mysig vandringsled men det finns förbättringar att göra, som det allmänna skicket på delar av byggnader, lägga vissa delar av leden närmre vattnet och försöka lägga leden utanför golfgreenerna.
En trevlig fågelsjö med promenadstråk runt sjön väldigt välbesökt iallafall när vi var där, många olika fågelarter att beskåda. Vi gick inte runt hela sjön kanske det är förklaringen men ska jag nämna något negativt så är det väll att stråket runt sjön går ganska långt ifrån vattnet, som fotograf ville man gärna komma något närmare men det är ju så välbesökt så det är ju bra att fåglarna inte störs för mycket också.
Mycket bra väg för, promenader, löpning eller "bara" njuta av området.
En underbar plats med anor från medeltiden. Promenera runt hela Limsjön för en avkopplande upplevelse och njut av det rika fågellivet. Beundra ett gäng Highland Cattle-kor medan ni ändå är där.
Trevlig promenad runt fågelrik sjö. Tyvärr fiskande ungdomar mitt i skrattmås kolonin. De störde de nykläckta ungarnas matning.
Otroligt mysig sjö, med massor av olika fåglar
Härligt promenad stråk
Comment on this business

to add Limsjön Runt map to your website;