facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LIMUS Musikskola

LIMUS Musikskola

About

Lustfyllda privata lektioner individuellt och i ensemble i piano, fiol, cello, gitarr, tvärflöjt, sång mm. Internationell profil med klassiskt bakgrund. Aktiv modern konsertverksamhet. Även undervisning med musikcheck från Lund och Staffanstorp.



Story

Vad är på gång på LIMUS, Lunds International Music School? Här på FB hittar du bilder från våra projekt, masterklases, elevernas och lärarnas konserter eller andra nyheter. Vi fyller på med bilder och filmklipp från skolans vardag. För anmälan till LIMUS eller kontakt/info gå till www.lundsmusiksalong.se.
Har du visioner om valfrihet för unga och jämna villkor för oss professionella musikpedagoger? Det ligger 25% moms på privatundervisning, medan kulturskolor och studieförbund slipper detta. Är detta bra för nytänkande, konstnärlighet och pedagogisk utveckling? Våra elevföräldrar och vi lyckades slutligen få musikchecken till Lund. Men den lilla plantan behöver skydd och näring. Delta i debatten och gör din röst hörd. Vi ses och hörs på nästa konsert!





Address: Helgeandsgatan 7, Bredgatan 25, 22354 Lund
City: Lund
Zip Code: 22354



related searches: Musikcheck Lund
Similar places near
Medborgarskolan Medborgarskolan 1 km Fräsch lokal i centrala Lund.
Reviews
Fick ett trevligt bemötande och kunniga lärare, kontakten fungerade mycket bra och var mycket snabb med att ge återkoppling. Instrument finns även att hyra vilket är bra om man ej bestämt sig för att fortsätta eller byta till annat instrument.
Mycket seriös musikskola. Tar fint hand om eleverna och ordnar många trevliga konserter och extra evenemang som eleverna kan delta i.
Jätteroligt och välkommnade. Jättesynd att det inte finns en endast liten kurs för vuxna.
Mycket bra musikskola med mängder av olika instrument. Lärarna är professionella och hjälpsamma.
LIMUS är en musikskola som verkligen erbjuder musikutbildningar på alla nivåer, och på bästa sätt. Min dotter Signe har gått där sen sådär 14 år och hon har inte bara blivit en virtuos pianist utan även fått stora kunskaper i musikteori och i olika stilar inom den klassiska musiken. Lektioner där kan varmt rekommenderas!
Limus förbereddar jättebra inför musikteori prov! Perfekt upplagda lektioner med flexibilitet kring mitt schema och stort engagemang! Även om Limus i vanligt fall arbetar med ABRSM, anpassade min lärare Fredrik Schützer lektionerna efter min Unisa syllabus, så att jag var väl förberedd inför mitt prov. När jag hade flyttat fortsatte vi t.o.m. med Skype lektioner, vilket gick också jättebra. Fredrik rättade alla mina läxor, gav hjälpsam feedback och fanns alltid där när jag hade frågor! Stort tack! Hade inte klarat provet utan Limus!
LIMUS Musikskola gör sitt bästa för att erbjuda eleverna högklassig undervisning på även ovanliga instrument. Sätter elevens intresse i centrum.
Betygen är helt baserade på enkäter som gått ut till elever/vårdnadshavare i musikskolor i hela Skåne, kommunala och privata.
Mycket bra musikskola med mängder av olika instrument.
Jag har gått där sedan jag var fyra år och är såå bra på piano nu!
Comment on this business

to add LIMUS Musikskola map to your website;