facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linas Matkasse

Linas Matkasse
Address: Stormbyvägen 2 , Spånga 163 55, AB, SE
Phone: +46 10 199 72 00
City: Spånga
Zip Code: 163 55



related searches: Linas Matkasse aktie, Linas Matkasse Wikipedia, Bästa matkassen, Linas Matkasse Allabolag, Linas Matkasse rabatt, Linas Matkasse logga in, Linas Matkasse recension, Linas Matkasse vs Hello Fresh
Reviews
Maten var helt ok, men blev snabbt tråkig. Det som är helt oacceptabel dåligt är hur de fakturerar veckovis via ett annat företag som skickar vidare till inkasso efter någon vecka. Det är HELT omöjligt att få överblick över vad vi har fått och vad vi har betalat för.
Tyvärr tycker Linas att deras recept för 4 personer är tillräckligt för 4 personer men i verkligheten räcker maten till 2 om man inte vill vara hungrig efter maten. Antar att deras kassar riktar sig in på feta människor som vill gå ner i vikt
VI har varit nöjda kunder under flera år, till och från. Så himla skönt att komma hem till färdig middagsplanering, kunna säga till barnen att ”det är Lina som bestämt maten, så klaga inte på mig” medan vi vuxna är nöjda med mer grönsaker, mer variation och ny inspiration! Oftast väldigt gott, man kan lätt byta ut rätter. Synd att det alltid kostar extra att byta ut en fisk-rätt med en annan, det borde finnas möjlighet för att byta ut kyckling med en annan kycklingrätt etc. Utan att behöva betala extra. Numera får man i princip allt man behöver till rätterna, utan att behöva ha tex ris hemma som det var tidigare. Även kryddor får man med. -dessa är perfekta att ta med på familjeresor om man inte använder upp dem. Ibland är någon grönsak dålig och ett datum lite kort, men i det stora så är det en enorm hjälp för mig i vardagen, när man vill äta gott och varierat men inte orkar hitta på nya saker och komma ihåg att handla in allt… Kör varannan vecka, det blir perfekt balans!
Vår familj har varit kunder i över 10 år och har sett företaget utvecklas. Vi har inte så mycket att anmärka på själva matrecepten. Det mesta tyckte vi om , annars hade vi inte varit med så länge. Tyvärr tycker vi at det senaste två åren har det blivit sämre med kvalitén på grönsakerna . Vi retar oss på den enorma mängden plast som allting är inpackad i. De senaste månaders kryddor i minimala plastpåsar är verkligen så otroligt onödigt. Hemsidan, sedan den gjordes om, är också sämre. När man har varit kund så länge så har man hunnit spara ett litet arkiv av favoritrecept. Nu är det sparade arkivet borta. Vi avbryter sällan våra leveranser, men om man vill göra det så verkar sidan inte lämpad för att göra det. Knapparna går inte att dra, så därför måste man ringa kundtjänsten.
Som ny kund vecka 2 så var vår första kasse mycket bra. Lagom mängd och fina varor. Till denna vecka 3 så uteblev leveransen som meddelades via sms klockan 22.45 söndag kväll vilket innebär att vi behöver åka och storhandla i alla fall vilket ju var tanken med Linas matkasse att vi skulle slippa! Och inte verkar ni kunna köra ut nästa dag för leverans. Konstigt. Vi får väl se hur fortsättningen blir...
Är mycket nöjd med maten. Allt har varit gott! Det är hög klass på allt. Portionerna är också väl tilltagna! Det är min fru som lagar till rätterna och hon menar att tiden att göra det är längre än det ni anger. Det är i regel många ingredienser och många moment. Det jag däremot inte gillar är er websida och i synnerhet inte processen att godkänna ordern. Ser inte vad det hela kommer att kosta. Har varje gång varit osäker på vad jag egentligen godkänt och varje gång när fakturan kommit överraskats av faktura avgiften. Skulle vilja se en ändring! Godkännandet och val av betalningssätt skall ske en gång och då skall samtliga belopp framgå, både rabatter och ev faktura avgift.
Vi är familj på 4, valde 5middagar. Vi jobbar långa dagar och äter lunch ute varje dag. Jag läste en recension där det stod att Linas matkasse var inte billigast men man fick mycket för pengarna. Så vi hade förhoppningen att middagar i veckan skulle såklart täckas och förhoppningsvis några matlådor till jobbet. Med lite extra basvaror som potatis,ris pasta så har faktiskt detta funkat. Även när barnen har kompisar över i veckan så finns det till alla. Variationen och kvaliteten på varor har varit mycket över förväntan på alla nivåer och för vår del så sparar vi pengar genom att köpa Linas matkasse. På 20 middagar så har endast en sak saknats…det är så lite att det knappt behövs nämnas men responsens från Linas matkasse var toppen och mänsklig. Vill avsluta med att upprepa…kanske inte billigaste matkassen..men absolut mycket för pengarna.
Vi är mycket nöjda och det mesta är gott! Men vi får ibland grönsaker som blivit dåliga, det saknas ganska ofta ingredienser men ungefär lika ofta får vi för mycket av något eller något som inte alls ingår i recepten inte ett smakprov. Jag kontaktade kundtjänst en gång när alla kryddor saknades och "behövde inte betala för kryddorna", tyckte man kunde ha fått lite extra lina-poäng åtminstone, tråkigt när all mat saknar kryddor. Hade velat ge 3,5 stjärnor fler om leveranserna inte så ofta hade varit fel, men jag avrundar uppåt :
Gott, rikligt och lättlagat. Har Lättlagat för två personer och tre rätter. Jag är ensam och pensionär, och maten räcker oftast till fler än två personer. Bra, att man kan ha leverans varannan vecka. Jag brukar chatta, när jag behöver hjälp med något och hittills har det funkat jättebra. Snabba svar.
Flexibelt med recept, god mat. Relativt dyrt. Tyvärr har Linas startat att som Hello Fresh skicka mängder med små engångsförpackningar med kryddor, soja, senap etc vilket inte går att välja bort. Känns otroligt illa att skicka med så mycket onödig plast och öka matsvinnet så när detta är basvaror i ett skafferi.
Comment on this business

to add Linas Matkasse map to your website;