facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindängelund vårdboende

Lindängelund vårdboende

About

Särskilt boende i Malmö stad. Lindängelund består av bostadsgrupper för personer med demenssjukdom, ett vårdboende samt ett boende för döva och dövblinda.

Story

Lindängelund är ett särskilt vårdboende och gruppboende för brukare med demenssjukdom. Alla lägenheter ligger i markplan med gemensam trädgård och uteplats.

Inom boendet finns även tio lägenheter för teckenspråkiga döva och dövblinda. Pensionärer från hela Sverige har möjlighet att ansöka om plats på dövboendet.

Lindängelund vårdboende har även en teckenspråkig hemtjänst som arbetar över hela Malmö.

Vi arbetar utifrån ett salutogent/hälsofrämjande förhållningssätt, där brukaren sätts i fokus för en meningsfull vardag.



"Äldreboendet Lindängelund är ett boende i en huslänga i markplan. På boendet finns tio lägenheter för teckenspråkiga döva och dövblinda, där personer över 65 år från hela Sverige har möjlighet att ansöka om boendeplats. Detta fungerar som ett vanligt vårdboende för äldre, förutom att undersköterskor och sjuksköterskor är utbildade i teckenspråk och har kunskap om döva/dövblindas historia, kultur och livsvillkor. Boendet har gemensam trädgård och uteplats. Trädgården och gångbanorna är anpassade för döva och dövblinda. Boendet ligger under Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad."
Address: Axel Danielssons väg 24, 215 74 Malmö
Phone: 040-342713
City: Malmö
Zip Code: 215 74



related searches: Husiegårds äldreboende, Vårdboendet Rönnbäret, Bästa äldreboende Malmö, Blombuketten äldreboende Malmö, Rosenholms vårdboende, Äldreboende i Limhamn, Privat äldreboende Malmö, Celsiusgatan äldreboende Malmö
Similar places near
M&K Juristbyrå M&K Juristbyrå 3 km Jag är jätte nöjde med deras service
Tygelsjögården Vårdboende Tygelsjögården Vårdboende 4 km Fantastisk personal som gjorde vad de kunde för min far. Ledningen emellertid totalt ...
MKB Fastighets AB MKB Fastighets AB 4 km Nydalas MKB är den jag har erfarenhet av och senaste åren har det fungerat jättebra. ...
Malmö stad Malmö stad 5 km Välkommen till Malmö stads officiella Facebooksida! Detta är mötesplatsen för dig som...
Poetic Collective Poetic Collective 5 km A Skateboarding Collective.
VA SYD - för miljön, nära dig VA SYD - för miljön, nära dig 6 km Vi levererar dricksvatten, hanterar dagvatten och renar avloppsvatten i Burlöv, Eslöv...
Förenade Care Sverige Förenade Care Sverige 6 km Omtanke – Vänlighet – Service
Reviews
Som ett resultat av vårdslöshet och inkompetens måste min mors ben amputeras ovanför knäet. Skicka inte hit dina nära och kära. De har haft 3 eller 4 chefer inom en femårsperiod. Detta visar hur dåliga saker är här.
Comment on this business

Directions to Lindängelund vårdboende with public transportation


Malmö Tenorgatan 100 meters
31
9
Malmö Lindängen 140 meters
170
2
31
8
9
Malmö Almviksgången 160 meters
2
Malmö Almvik 280 meters
31
9

to add Lindängelund vårdboende map to your website;