facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linda Dahlqvist Photography

Linda Dahlqvist Photography

About

Jag är en fotograf från Gävle som skapar bilder av äkta känslor i naturligt ljus med spontanitet och glädje.

Story

Jag är en bröllopsfotograf från Gävle som dokumenterar kärlek i både Sverige och Italien. Min kreativa själ och passion för fotografering har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång. Där äventyr är en del av livet och där du växer igenom varje tuff utmaning.

För mig har den största utmaningen varit att överleva cancer. Något som gör att jag idag vet att ingenting är omöjligt. När jag fotograferar är jag som lyckligast, jag älskar att resa och i min resväska finner du alltid en anteckningsbok fylld med nya idéer. Jag dricker för mycket kaffe, har en enorm kärlek till Italien och anser att det är något magiskt med trollsländor.



"Holistisk Varumärkesstrateg & Fotograf i Gävle. Jag hjälper själfulla företagare att skapa en Grundad Varumärkesupplevelse. Genom utbildning, mentorskap och fotografering."
Address: Södra Kungsgatan 57, 80255 Gävle
Phone: +46702215671
City: Gävle
Zip Code: 80255


Similar places near
Clarity Sweden Clarity Sweden 920 meter Väldigt proffsiga och duktiga fotografer, otrolig känsla i bilderna
Michael Tebinka - Cinematographer Michael Tebinka - Cinematographer 1 km Michael Tebinka is a Cinematographer and Freelance Colourist - working with commercia...
Fotograf Mats Åstrand Fotograf Mats Åstrand 1 km FrilansfotografPress, Sport, Ateljé, Reportage
Miiwas Design - Maria Wadelius Miiwas Design - Maria Wadelius 2 km Fotograf baserad i Gävle med fokus på färg och form, kompositioner, linjer och naturl...
Move2Life Move2Life 5 km Laser Therapy, lymphatic-system treatment Posture analyze therapy & Bioresonance micr...
Sandra Englund, Fotograf Sandra Englund, Fotograf 7 km FreestyleMorsan Sandra...
Fotograf & Sminkör Sandra Fotograf & Sminkör Sandra 7 km Fotograf, makeupartist/sminkör och grafisk formgivning.
Fotograf Matilda Olsson Fotograf Matilda Olsson 9 km Hobbyfotografering med inriktning på främst djurfotografering. Hundar står främst i f...
PBN Photo PBN Photo 11 km Perfect By Nature.. PBN helt enkelt. Det kan vara en dovhjort i morgonsol så vacker...
Reviews
Jag behövde få klarhet åt vilket håll jag skulle gå med min nya verksamhet. Vilken min nisch skulle bli. Snabbt lyckades jag med Lindas hjälp få en ahaupplevelse om vad jag skulle göra även värdefull info om om hur jag ska tänka för att vara i balans i mitt kommande företag.
Att följa sitt hjärta och sin inre röst är viktigt för mig i allt jag gör. Därför har det varit med glädje som jag läst Lindas bok ”Skapa din grundande varumärkes upplevelse” Linda beskriver det enkelt och systematiskt med ett holistiskt perspektiv hur du kan utvecklas och nå framgång med ditt varumärke. Hon ger dig verktyg där du steg för steg kan utvecklas från grunden genom att förstå dig själv, dina behov och hur du kan nå ut med din superkraft som får ditt företag att växa.
Vi har fått hjälp med fotografering av Linda , och ingen av oss har någonsin träffat en fotograf som kan lyssna in våra intentioner och så spot-on skapa känsla i bilderna. Ljuset, kompositionen, miljön.. Vi är blown-away av resultatet och rekommenderar henne alla dagar i veckan! Anders & Linnea, Gävle Business Podden
Vi är jättenöjda med Linda som vår bröllopsfotograf! Hon är inte rädd för att ”ta plats” och berätta vad som ska göras för att få fina fotografier, samtidigt som hon får en att känna sig väldigt avslappnad framför kameran. Vi så glad och nöjd att vi anlitat Linda!
En fantastisk bröllopsfotograf som är noggrann och proffsig, får en att känna sig bekväm framför kameran och tar fantastiska bilder!
TACK Linda för helt magiska bilder av vårt bröllop. Vi är verkligen supernöjda och tycker att du har lyckats fånga så många fina och olika ögonblick som vi önskat. Vi kommer varmt rekomendera dig vidare. Väldigt profesionell, glad och noggrann, vilket fick oss att känna oss trygga. Det har också fungerat väldigt smidigt med hemsidan som bilderna levererades via, och huruvuida man kan ladda ner dom eller dela vidare. Tummen upp på allting. / Jessica & Niklas
Linda har vid alla våra samarbeten, både privat och professionellt gällande mitt företag, alltid agerat föredömligt och otroligt professionellt. Linda är alltid snabb att återkoppla, sätter kunden i fokus och har en produktkatalog av högsta klass. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Linda Dahlqvist Photography map to your website;