facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linda

Address: Torget 3 , Mörbylånga 38062, H, SE
City: Mörbylånga
Zip Code: 38062



related searches: Linda meaning, Linda name, LINDA Apotheke, Linda meaning in Hindi, Linda X, Linda app, Linda meaning snake, What is the spiritual meaning of the name Linda
Reviews
Vi fick vänta länge på vår mat, och mat för två i sällskapet glömdes bort helt. Sällskapet som kom efter oss hade fått sin mat och ätit upp innan alla i vårt sällskap serverats. Vi erbjöds en gratis dryck som kompensation, vilket jag inte tyckte var tillräckligt. Trevligt bemötande från serveringspersonal, men dålig kompensation.
2020 skrev jag om "Stressad, oserviceinriktad personal sommarjobbare? I år var det trevliga serviceinriktade "sommarjobbare". Tydligare meny och snyggare, smakrika mat. Rekommenderas och dessutom var även vår hund välkommen till bakgården med äppelträd och vad jag misstänker är ett valnötsträd.
Mycket trevlig Pizzeria. MEN... beställde en Hawaii pizza. Och fick en pizza med 2 tunna skivor ananas på vardera sida. Mest ost och tomatsås . Tips dela upp ananasen och sprid ut på pizzan
smutsigt och barnhamburgaren hemskt tråkig. pizzorna brända och dyra.Mat: 2/5
Trött meny, hälften var övertejpat med målartejp. Men pizzan var helt okej och personalen var väldigt trevlig!
God pizza Kallt inne i restaurangen, stenhus Betalning och beställning vid baren Skulle få 5 stjärnor om man tände ljusen som fanns. Att man fick sätta sig med barnen och sedan beställa. Va rörigt vid baren!
Goda pizzor! Snabb och bra service!Mat: 4/5
Absolut de godaste pizzor jag har ätit var tvungen att beställa en även dag två. Tunna, fina smaker och inte minst lite feta. Mums!!!!
Mycket trevlig ställe! Pizzan var bland de bästa pizzorna jag ätit och där till så var personalen supertrevlig.
Bästa pizzan jag har ätit! Åt mozzarella pizzan och den var så otroligt god! 100% värt priset!
Comment on this business

to add Linda map to your website;