facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindas tårtor Thimons

Lindas tårtor Thimons

About

Exklusiva, unika och goda konstverk bakade med kärlek på Thimons i Nässjö <3
Välkomna med eran beställning!
0380-13339 Info; www.lindastårtor.se


Story

Av mig kan ni beställa fina, personliga och goda tårtor till alla tillfällen!
Jag erbjuder tårtor bakade från grunden, med bra och äkta råvaror!



"Vår epok började med en kärlekshistoria mellan en kallskänka och en konditor.Thimons konditori har en historia som sträcker sig ett sekel bakåt i tiden, genom hundra år har man fikat här. Men mycket har förändrats och Thimons har aldrig lutat sig tillbaka nöjt och belåtet utan följt med i tiden.Det var just denna anda som gjorde att vi aldrig tvekade när vi fick möjlighet att överta detta anrika Nässjökonditori. Här fanns precis de förutsättningar vi sökte för att förverkliga vår dröm och vision om ett nyskapande konditori i tiden.Här har vi idag samlat en skara medarbetare som alla arbetar mot samma mål.– att skapa njutningar och upplevelser för våra kunder.LINDA & MARKUS EKELUND"
Address: Esplanaden 1, 57131 Nässjö
Phone: 038013339
City: Nässjö
Zip Code: 57131


Similar places near
Thimons Konditori och Bageri Thimons Konditori och Bageri 12 meter Gott fika bröd. Bra lokal där man kan hitta sköna stolar att sjunka ned i en regnig d...
Elsies Konditori Elsies Konditori 236 meter Elsies är ett kalasbra kondis och har fortfarande höglandets bästa Napoleonbakelser! ...
Princess Konditori Princess Konditori 252 meter Ett riktigt bra och prisvärt konditori med välsmakande kreationer. Rekommenderas
Labak Labak 2 km Den finns flera olika sorter .alla från middle east kan dem hitta allt för mat ..
Ryssbyglass Ryssbyglass 7 km Den bästa glassen!
Reviews
Thimons konditori ligger bredvid centralen. Ett bra ställe för den som har ett längre tågbyte. Jag tog en cappuccino och kaka chokladbit kallad ”Toblerone”. 81 kr. Gott fika men relativt dyrt. Bemötandet kunde ha varit bättre.
Toppenställe! Höll på att missa det pga "konditori". Det är mycket mer än det. Här finns lättare maträtter och fina prylar handla presenter? Jättetrevligt bemötande.
Så trevligt bageri med goda bakverk. Ett måste om man är I närheten! Brödet var också så gott! Bra råvaror!
Jaha då har jag även provat Nässjös populäraste kafé hört mycket positivt om cafét. Jag måste säga, att det finns ett brett utbud av både bakelser, kakor, bullar men även lite matigare varianter finns att välja på. Stor och trevlig lokal mycket fräch toalett och med en tanke för de lite mindre människorna. Något som drog ner betyget va priset på mackorna och bakelserna. Dyrt men jätte jätte gott. Finns även lite presentartiklar så ta en titt om ni har vägarna förbi eller tåget då det ligger vid tågstationen.
Gott fika bröd. Bra lokal där man kan hitta sköna stolar att sjunka ned i en regnig dag. Kaffet smakar gott.
Go räkmacka. Bra service från personal. Trevlig lokal. Centralt läge precis vid stationen i Nässjö.Mat: 3/5
Upplevde de 3 senaste gångerna som jag varit på Thimons att personalen saknar leende och trevligt bemötande, vilket man ändå bör kunna ta lite för givet som kund. Frågor tas emot på ett besvärande sätt och det är min personliga upplevelse. Kaffet smakar bra!
Trevligt bemötande, fantastiskt utbud och mycket trevlig miljö. Värt ett besök!
Bröllopstårta beställd! Infriade alla förväntningar! Superfin och god!!!Mat: 5/5
De har florentiner! Vad mer behöver jag säga?
Comment on this business

to add Lindas tårtor Thimons map to your website;