facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linde Golfklubb

"Lindesbergs Golfklubb är idag en multisportanläggning som utöver en spännande och trevlig golfbana även erbjuder padel och fiske; Närhet till friluftsliv och vacker natur och samtidigt på gångavstånd till stadskärnan i Lindesberg.På anläggningen finns även boende i olika former som passar för alla typer av gäster vare sig man är affärsresande, golfare eller semesterfirare.Oavsett om du väljer hotellet, lägenhet eller ställplats – så hittar du alla boendeformer i direkt anslutning till golf- och padelbanor."
Address: Svarttjärnsvägen 6, 711 31 Lindesberg
Phone: 0581 – 870 50
City: Lindesberg
Zip Code: 711 31


Reviews
Hur du som gäst inte kan bli informerad om att greener inte är puttbara är för mig ofattbart. 395:- i greenfee är ytterligare väldigt konstigt. Kommer aldrig spela hos er mer då girigheten att casha in är viktigare än bra kundbemötande. Shame on you!!!
Mycket trevlig golfklubb med bra restaurang, mycket god mat. Bra ställplats för husbilen.
Mycket trevlig anläggning för både golfare och ickegolfaresamt för dom som spelar padel. Fin miljö, avslappnad stämning. Bra bemötande, härligt med fräscha hotellrum och trevliga "stugor". Testa är tipset-oavsett om ni är golfare eller inte!
Banan ligger naturskönt men skickat var inget vidare
Har ju spelat banan många gånger men trots kraftigt underhållsarbete på banan fick vi betala 400 kr i GF. Så risig som banan var idag var värt max 200 kr. Men det är väl sådana tider ändå, om man ska säga något till klubbens försvar....
God mat och trevlig atmosfär
Tävling 2 dagar. Bra bana. Blir ju inte sämre när man vinner närmast hål.
Jag var ute o gick med min hund Augustus. Han är en 12 år gammal svart tax terrier. Nästan lika gammal som jag Nej jag skojar bara så gammal är han inte och en man i min sons ålder skrek åt mig att dra åt skogen ifrån banan och kallade mig även fula ord o att jag borde gå i graven. Min hund råkade bajsa i sandlådan Förlåt för det var inte min avsikt men slut på påsar vid det laget jag ber om ursäkt
Banan närmast resturangen är helt ok att spela på , den är nästan alltid upptagen medans den andra banan är ojämn och bollar studsar snett på den,, solen kan vara ett problem om man ej har solglasögon. Finns gott om parkeringsplatser i närheten.
En trevlig, naturskön och lagom utmanande golfbana.
Comment on this business

to add Linde Golfklubb map to your website;