facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindebolarna

About

Lindebolarna erbjuder en unik kombination av hästar, musik, temaläger, dans, voltige, ridning och mycket mer! Gå in och kika på www.lindebolarna.se



"Ridskola och ridläger i lantlig familjär miljö. Glädje, gemenskap, säkerhet och kunskap samt välmående för både människa och häst i fokus.Når oss lättast via [email protected]"
Address: Herrgårdsvägen 5, 26693 Munka-Ljungby
Phone: (0431) 45 54 94
moc.liamtoh@anralobednil
City: Munka-Ljungby
Zip Code: 26693



related searches: Ridläger Västernorrland, Stall Bokeslätt, Ridläger Alleby, Ridläger vuxna västra götaland, Bergåkra Gård Ridläger, Ridläger Jämtland, Vilket är Sveriges bästa ridläger, Ridläger Blekinge
Reviews
Barnet har gått där sedan 2,5 års ålder är i dagsläget 6år och de har alltid anpassat ridning och aktiviteter utifrån barnens vilja och kunskap. De skapar en mycket bra sammanhållning på ridskolan där alla hjälper alla och det är viktigt med en bra ton i stallet. Gillar även att barnen får rida ut i skogen då och då, inte bara rida på ridbana. Kul med omväxling!
Absolut det roligaste ridlägret jag varit på, lätt. Alla borde gå hit hästarna är roliga och unika. Finns någon häst för alla.
En fin plats vid sjön
Härlig miljö.
Bra ridläger
Det var en fantastisk upplevelse
Comment on this business

to add Lindebolarna map to your website;