facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindells Måleritjänst

Lindells Måleritjänst

About

BUTIK MED TAPETER, FÄRG & TÍLLBEHÖR



"Till vår färgbutik i Oxelösund är du alltid välkommen, oavsett om du är proffs eller hemmafixare.Vår kunniga och engagerade personal har lång erfarenhet i branschen och hjälper gärna till med att svara på dina frågor.I butiken hittar du all slags färg, bl.a inomhusfärg, utomhusfärg, ett brett sortiment av tapeter, textilfärg, spackel, rengöring, inredning, verktyg och andra tillbehör.Vi erbjuder även uthyrning av bl.a mattvätt, färgsprutor mm.Vår främsta målsättning är att du som kund ska bli nöjd och vi gör vårt bästa för att lyckas med det. Är det för tungt att bära hem? Via överenskommelse kör vi det hem till din dörr. Välkomna”"
Address: Torggatan 20, 61330 Oxelösund
Phone: 015531690
City: Oxelösund
Zip Code: 61330



related searches:
Reviews
Vi kom med idéer och måleritjänst hjälpte till att förverkliga dom. Tack för all hjälp. /Claquen
Bra mottagande, roliga diskussioner, känns som man själv har bra idéer som tas på allvar. Vi är supernöjda, Kjell och Anna-Karin Sundberg
Fint bemötande! Mycket proffsigt och lyhört för just våra behov och önskemål. Finns inga dumma frågor! Tack för hjälpen!
Mycket hjälpsam och kunnig personal tillsammans med bra produkter ger en exceptionellt bra färgbutik! Har aldrig blivit missnöjd här.
Skitbra färgaffär. Alltid väldigt hjälpsamma och kommer med bra idéer när man behöver hjälp. Som stamkund tvekar dom inte med att man ska vara nöjd... Även med priset!
Man får mycket bra hjälp där Mycket trevlig Personal
En mysig butik i vår småstad med personlig service o alltid ett leende
Här finns färger av alla kulörer och kunnig personal
Bra personal bra utbud av färger och tapeter.
Bra service...bra bemötande...jag är nöjd.
Comment on this business

to add Lindells Måleritjänst map to your website;