facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindgården Äventyrsgolf

Lindgården Äventyrsgolf

About

En rolig och annorlunda minigolfbana med inflytande av lång golf. Vi har en kiosk med fika och glass som passar bra på sommaren.

Instagram: lindgardengolf

Address: Stjärnvägen 1, 59172 Motala
Phone: 014154480
City: Motala
Zip Code: 59172


Similar places near
Hamnpiren Hamnpiren 2 km Mycket mysigt placerat vid vattnet. Trevlig personal och god burgare med tillbehör. L...
Café & Grill , Borenshult Café & Grill , Borenshult 4 km Mysig diner med god mat och fin utsikt över Göta Kanal och slussar.
Reviews
Bra och roliga banor trevligt bemötande. Minus till Motala kommun och deras p-bolag för dyr parkering som dessutom är dåligt skyltad med giltighet mm
En riktigt rolig minigolf som var oväntade med sina påhittiga banor. Välskött och snyggt!!
Trevligt. Alltid roligt med minigolf
Härligt att bara spela lite minigolf och njuta av solen. Sen så kan man ju alltid passa på att ta en glass efteråt när man spelat klart. De har ju både mjukglass och kulglass samt helt vanlig glass.
Roliga minigolfbanor som ger utmaning! Fint underhållna banor och praktiska hovar att fiska upp bollar ur vattenhindren. Trevlig och hjälpsam personal. Fastän hon i kassan var ensam och hade fullt upp tog hon tid till att ge information och svara på frågor samt så upplevdes hon som mycket serviceinriktad. God glass.
12 hål äventyrsgolf. Fantasifulla banor med många dekorationer, vattenhinder och nivåskillnader. Höga kanter runtom gör den ganska enkel. Den börjar vara lite till åren kommen med slitage och bleknad färg.
Ödmjukaste jättetack till det här fantastiska Caféet vid Vättern!! En så fin tjej i kassan hjälpte oss två strandsatta Damer Pingstdagen 2022. Så mysigt, vackert och Tacksamheten vi känner Vi ses igen!
Kul mini golf bana. Men väldigt nedgånget.
Trevligt art spela minigolf för små som stora
Det är en väldigt trevlig golfbana, men i dessa Corona tider lät de väldigt många golfa samtidigt. Det blev trångt och rätt obehagligt .
Comment on this business

to add Lindgården Äventyrsgolf map to your website;