facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindhagens Salong

Address: Lindhagensg. 118 , Stockholm 112 51, AB, SE
Phone: +46 8 656 20 00
City: Stockholm
Zip Code: 112 51


Similar places near
Snap Frisör Snap Frisör 639 meter Fick en fin klippning av Vanessa. Avslappnat härligt snack i stolen.
Piz of cake Piz of cake 702 meter
BHC of Sweden BHC of Sweden 871 meter
Heta Håret Heta Håret 1 km Förträfflig salong! Maryam klipper stiligt och bryr sig om kunden. Hade ett trevligt ...
Marios Hårstudio Marios Hårstudio 1 km En riktig lallare. Lämnade en lång tuss, så fick gå tillbaka och få det fixat. Extrem...
Hair Lounge Hair Lounge 1 km GÅ INTE HIT!!! Värsta stället jag någonsin varit med om! Någon som hette något likt H...
Klippodrom Klippodrom 1 km Klippte mig hos Johannes och är väldigt nöjd. Johannes är väldigt tillmötesgående, jo...
Elganz Elganz 1 km Bad om snagg, 150 kr. Efter vi börjat föreslår frisören att han gör det kortare på si...
Eleganz Kungsholmen Eleganz Kungsholmen 1 km Här behöver du sällan vänta länge utan kan poppa in snabbt för en behandling. Duktiga...
Salong Noa Salong Noa 1 km Jag älskade stället! Jag har klippt mig här i över 1 år, och gud vad hon är trevlig!...
Salong Harmoni Salong Harmoni 2 km Här får man ingen service från frisör utan hemska påhitt från personalen istället för...
Mandy's beauty Mandy's beauty 2 km Går och gör mina ögonbryn hos denna tjej som jag är så jätte nöjd med har känt henne ...
Salon André Salon André 2 km Märkbart erfaren personal. Klipper efter kunds smak, behov eller förfrågan om profess...
Salong Dorothy Salong Dorothy 2 km Väldigt noggrann både med kosmetik och hår, så va beredd på att spendera många timmar...
Reviews
Bästa frissan i stan - och nära. Jag bor i Kristineberg 1 km bort.
Ligger bekvämt och nära där jag bor, relativt lätt att få tider, kan ju köra ihop sig vid stora helger och så, men då är de alltid hjälpsamma, och de tar drop in om de har tid. jag har en enklare herrklippning Personalen är trevlig och tillmötesgående och lokalerna är fräscha, rena och snygga. Shopen har ett stort utbud och jag har alltid varit nöjd med både klippning och service. Jag blir klippt av olika, och alla har varit mycket trevliga och lyhörda för hur man vill bli klippt, eller också kommer de med förslag. Full poäng från mig!
2018-04-05 Jag rekommenderar inte den här salongen, då jag är besviken på servicen. Jag gick förbi för en drop-in tid. Frågade specifikt i kassan vad en klippning kostar. Fick då sagt till mig att en klippning kostar 360 kr. När det var klart så fick jag sagt till mig att det kommer att kosta 495 kr. Detta då min klippning inte varit en "vanlig" klippning, då de utgår från att en klippning ska ta under 30 minuter. Jag beläggs även med skulden då de tycker att jag varit otydlig och borde ha vetat att min frisyr kunde klippts med maskin. Då vill jag även tillägga att jag hade en video som var tagen runt hela huvudet med min senaste klippning som jag visade i frisören. Enligt min åsikt bör kunskaper kring verktygsval ligga på frisören och inte på mig som kund. Jag blev även hänvisad till hemsidan, vilket är irrelevant, då jag bad om priset i kassan. Trots detta är det ändå så att det inte står något om 30 minuter på hemsidan. Jag är besviken på detta bemötande samt ett spydigt, "jag men då vet du det till nästa gång", som om detta hade varit mitt fel.
Har blivit nöjd förut när jag själv har blivit klippt där, men i förra veckan var jag där med min 3-åring och då var det annorlunda. Han var ganska bångstyrig och frisörskan var sur och sa att det fanns risk att hon själv skulle bli skadad p.g.a. det. Efter halva klippningen tog en annan frisörska över som fick torka bort blod från min sons öra eftersom hon innan hade kommit åt där med trimmern. Inte en ursäkt eller ett ljud om det från hon som gjorde det, bara en sur blick. Märkligt beteende.
Sämsta jag varit med om någonsin! Gå inte dit om ni vill ha bra service och ett trevligt bemötande! Klipper topparna och efter 30 minuters klippning säger frisören att han inte kan föna mitt hår då jag vid bokning borde ha meddelat att jag har lockigt hår. Hela poängen med att jag gick till frisören var att föna håret efter en uppfräschande klippning. Aldrig varit med om det någonstans tidigare. Känner mig riktigt lurad. Rekommenderar ingen att gå dit.
Extremt inkompetent personal, känns som att de har aldrig klippt en människa förut. Vid besöket framgick det att ALLA ! klippmaskiner var upptagna / ur funktion, på vilket fick jag en kommentar ifrån frisören : "Inget konstigt, du borde ha nämnt i förväg att du önskar bli klippt med klippmaskinen..." Uselt!
En helt ok frisersalong men inget märkvärdigt, den primära orsaken till varför jag går hit är att det ligger nära där jag bor och passerar och att jag hittat en frisör jag regelbundet klipper mig hos och priset är ok, +350kr om jag minns rätt? skall sägas att jag klipper mig c.a var 6:e vecka och kort "herrfrisyr" så mycket mer än detta vill jag gärna inte betala samt att det är snabbt avklarat och lite hemtamt efter 6-7 år.
Vänliga och duktiga frisörer!
Katastrof klippning. Outbildad frisör. Förstörde mitt hår helt. Stor varning!! Skulle kunna betala 10000kr för att få mitt besök ogjort där. Bara raka av hela håret som jag sparat över ett år.
Jag är alltid nöjd med frillan när jag går därifrån. Frisörerna lyssnar på ens önskan, de klipper som proffs och alltid med glädje i blicken.
Comment on this business

to add Lindhagens Salong map to your website;