facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindquist's Residence

Address: Nyköping
City: Nyköping


Similar places near
Balou's Boning Balou's Boning 546 meter
Jupitervägen Jupitervägen 736 meter
GoodLifeCondo GoodLifeCondo 8 km GoodLifeCondo
Reviews
Trevligt, klassiskt kafé i wienerstil anno 1915 med ett rikligt utbud av bullar, kakor, bakelser och tårtor. När vädret tillåter finns det möjlighet att sitta utomhus på trottoaren på Odengatan. Ett ställe jag gärna besöker när jag vill ha klassiskt fika och inte en gigantisk muffin som är standardutbudet på de moderna kaféerna.
Ett fint gammalt fik väl värt om man gillar vanligt kaffe
God bakelse, te i för liten kopp, inga bakelsegafflar. Lugnt och skönt tills personalen satte på rap /modern pop lite för högt. Lindqvist har varit en oas, men kändes nu mer som en av dussintals kaffebarer.
Ett av världens bästa konditorier, eftersom jag varit kund/gäst här senaste 50-åren & alltid varit nöjd - med allt som Lindquists konditori erbjudit mig! Här har jag gästat stället tillsammans med Nobelpristagaren Bob Dylan; flertalet gånger kan tilläggas. Högsta betyg 5+++++
God prinsesstårta och äppelpaj med kardemumma Även vår 10 månaders uppskattade det lilla smakprov han fick Smaklig kaffe och rabarber te med. Återkommer gärna!
Goda mackor och mat och efterrätter... Mumsigt mumsigt!
Klassiskt konditori med fantastiskt goda tårtor & eclairer. Sachertårtan helt outstanding, godaste jag ätit! Även Red velvet-kakan var mycket fin. Bra priser och trevlig stämning.
Beställde en specialgjord tårta och blev så otroligt nöjd med resultatet! Fick en så fin och vacker tårta, helt över förväntan! Proffsig process och bemötande!
Beställde eclair, tårtor och andra veganska bakverk med kort varsel. Grym service och fick samtliga bakverk samma dag. Det smakade ljuvligt dessutom!
Comment on this business

to add Lindquist's Residence map to your website;