facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindstrom Anna Tobias

Lindstrom Anna Tobias

About

Lindströmdesign is a jewelery designers team, located in Sweden. We work in an international environment and inspired by cultural differences.

Address: Alingsås (commune)
City: Alingsås



related searches: Anna Tobias chef, Cafe Deco
Similar places near
Vanadis Gems Vanadis Gems 116 km Modern gems with old soul.
Olivlunden Olivlunden 120 km Fantastisk prisbelönt olivolja som dock endast säljs i butik.
Ikkan goldsmith & jewellery designer Ikkan goldsmith & jewellery designer 120 km Superduktig! Kan varmt rekommendera Ikkan smycken!
Reviews
Det är ett av dom bättre bilföretag och att ha och göra med, trevlig personal och hymana priser.
Världens bästa. Mycket hjälpsam och otroligt bra service. Varmt rekommenderar de och Niklas är den bästa säljare. Tusen tack Niklas!
Trevligt bemötande, gott fikabröd och kaffe
Trevlig säljare som hjälpte oss med bilen. Var en skada på ena spegeln och då vi bor en bit ifrån fick vi avdrag på priset istället för att behöva åka fram och tillbaka en extra gång så det funkade kanon! Det enda negativa var att däcken inte låg i bilen vid första titten så kunde inte kolla skicket och sen när vi hämtade bilen en vecka senare låg dom i bagaget i plastpåsar så tänkte inte ens på att se över dom. Tyvärr upptäckte jag att 2 däck behöver bytas ut när jag lämnade in dom på mitt däckhotell då dom är väldigt snedslitna. De andra 2 däcken var sådär också. Väldigt tråkig utgift och lite synd då jag inte ens hade en tanke på att Lindströms bil skulle skicka med kassa däck även om bilen är begagnad.
Fick jättebra hjälp med min bil, varit där några gånger då jag är ganska kass på bilar och grejer med bilar och dom har hjälpt mig varje gång! Alla där är trevliga och hjälpsamma! Superbra firma!!
Bästa bilförsäljaren jag varit hos!
Philip på plåten är bäst !
Som vilken bilförsäljningslokal som helst men lite jobbigt med att ha bilar en trappa upp annars var inte försäljarna påflugna så det var ju positivt. Lite för tråkiga bilar så något större intresse för den bilparken fanns inte för mig men andra har säkert en annan åsikt. Det är tråkigt att byggnaden nästan ser ut som ett fängelse från E20.
Tveklöst den bästa kundservicen jag har hittills stött på. Alltid hjälpsamma, ställer frågor/gör ordentlig behovsanalys för bilägaren. Åker några extra mil bara för att serva bilen där :.
Utmärkt service o de gör allt för att hjälpa till, samt go fika o gött kaffe när man väntar Trevlig personal
Comment on this business

to add Lindstrom Anna Tobias map to your website;