facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindvallens Fäbod

Lindvallens Fäbod

About

Lindvallens fäbod i hjärtat av Lindvallen ligger denna levande fäbod. En plats för hela familjen att koppla av och ha roligt på.

Story

Sälen mysigaste fäbodcafé i hjärtat av Lindvallen. Njut av god mat och dryck i unik miljö. Hitta de perfekta Sälen presenterna att ta med hem. Denna vintersäsong har vi ej häst och släde - vi arbetar på att hitta en lösning.

Address: Lindvallens Fäbod, 78067 Sälen
Phone: 0280-333 30
City: Sälen
Zip Code: 78067



related searches: Lindvallens fäbod meny, Våffelstuga Lindvallen
Similar places near
Toppstugan Snögubben Lindvallen Toppstugan Snögubben Lindvallen 2 km Härlig placering högst upp på fjället. Inte världens mest spännande meny men klassike...
Restaurangen på Torget Restaurangen på Torget 2 km Restaurangen på Torget i Sälen serverar dagens lunch varje dag 11:00-15:00 Under vint...
Sälenstugan Original Sälenstugan Original 2 km Toppen ställe att besöka för lunch o fika. Öppen brasa och trägolv
Ugglan 1 Ugglan 1 5 km
Joängets Våffelstuga, Hundfjället Joängets Våffelstuga, Hundfjället 13 km 9/2-2021 besökte vi denna våffelstuga. Våfflorna var gudomliga och stugan var supermy...
Reviews
Goda våfflor och gott om platser ute i lä och strålande sol.
Mysigt och goda våfflor..
Mysigt café i oförstörd miljö. Goda och frasiga våfflor. Härlig personal som gör det lilla extra för att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att njuta i lugn och ro av det du beställt.
Mysigt ställe i genuin miljö där du kan fika, äta våfflor, soppor. Kok kaffe serveras vid bordet i kanna. Utanför finns kaniner och getter på somrarna för barnen att titta på.
Har lite kvar med att utveckla XC-cyklingen. Bra boende och serviceinriktad personal.
Lite djur och en halvrisig minigolfbana. Cafét är dock jättefint med fantastiska våfflor.
Super mysigt ställe!! Man kan fika, äta våfflor, måla sin egna dalahäst, rida, spela minigolf, gå in till djuren och klappa kossor och kolla på kaniner och getter.
För dyr och inte så mycket att se och uppleva.
Goda våfflor, trevligt med djuren.
Comment on this business

to add Lindvallens Fäbod map to your website;