facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lindvalls Chark

Lindvalls Chark

About

Lindvalls 90 år, riktig korv består.

Address: Hinnerydsvägen 43, 28734 Strömsnäsbruk
Phone: 0433-79500
City: Strömsnäsbruk
Zip Code: 28734



related searches:
Similar places near
ICA Nära Strömsnäsbruk ICA Nära Strömsnäsbruk 1 km Trevlig personal och bra utbud. Bra stämning bland personalen.
Reviews
I fiol fick vi pungtering utanför Lindvalls, och väl var väl det – annars hade vi missat denna pärla. Synd att de inte hade knäppkorv och att vi inte fick stånka korven själva. Men korven var god. Mera kött! Bärgningsbilen kom sen.
Trots att de själva hävdar att inga förändringar gjorts med Rishultskorven så vill jag bestämt mena att smak och konsistens gått totalt utför, någon gång under de senaste 10 åren. Skinnet är segt som maskinslang och innanmätet kompakt och tämligen smaklöst. Inte som man minns det från förr. Känns som om korvarna har torkats ut som om de blivit överrökta eller nåt.
Vid första anblick kan detta ställe upplevas som ett rörigt och relativt stökigt ställe, men efter lite djupare blick förstod jag innebörden av lindvalls rejäla, blodiga och breda höfter. Detta gjorde besöket obeskrivligt mycket bättre och fick mig och min förstfödde son Adrian att må som två asagudar pga hans närvaro. Lindvall är sannerligen en ståtlig man med hjärtat på rätt plats.
Fy vad jag är besviken på Medisterkorven och winerkorven var har ni gjort smaken och konsistens smakar mest mjöl. Nej aldrig mer Lindwalls korv. Ska ni äta korv....välj PER I VIKEN en smakfull och fruktansvärt god korv.
Fantastiskt god korv
Jag börjar jobbar där och det var mycket trevligt jag med personal .
Tillverkare sv jättegoda charkprodukter!!
Väldigt intressant besök!
Underbart goda korvar!
Comment on this business

to add Lindvalls Chark map to your website;