facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lingon Fabriken

"En härlig lunchrestaurang med mysig miljö och trevlig personal. Finns något för alla. Vi har både frukost, lunch & after work, samt stans bästa burgare."
Address: Olai Kyrkogata , Norrköping , E, SE
City: Norrköping



related searches: Lingonfabriken norrköping menu, Lingonfabriken norrköping restaurant, Yemek Norrköping, Il Cibo Norrköping, Östgöta Kök Norrköping, Urbane Goat Norrköping, Mocca deli Norrköping, Villa Fridhem
Reviews
Beställde hel stekt entrecôte. Fick hem kött som var grått och endast fett samt senor. Inte alls aptitligt.
I Ryssland brukar man säga att när maten är översaltad så betyder det att kocken är kär. Glad för kockens skull och vill på intet sätt missunna honom/henne, men snälla, ta det lite lugnt med saltet på den vegetariska pastan om den ska vara värd något i närheten av de 139 :- man fick pröjsa. Anyway, mysig lokal!
Trevlig, väl bemötande personal. Flera alternativ till lunch som samtliga lät väldigt smaskiga. Den rätt jag valde var vällagad och riktigt god. Det som gör att det inte blir fem stjärnor är att för priset för en dagens, 129:- så höll salladsbuffén ganska låg standard och det känns lite torftigt med bara vatten och måltidsdryck att välja på.
Mat av lägsta kvalitet till överpris. Tog avhämtning. Överkokt potatis som sedan stekts så att den bara faller isär. Tunn senig porterstek en tråkig sås som endast smakade billig redning och vatten. Kyckling schnitzeln var inget annat än en torr kycklingfilé utan panering. Om en gillade banal skolmat så kommer man gilla lingonfabriken.
Mycket trevlig atmosfär och god och vällagad mat.
Köpte dagens lunch och fick otroligt lite mat för pengarna, det var som en barnportion. Maten var heller inte något att hurra för. Äppeldrycken smakade allt annat än äpple. Andra besöket i rad som var total besvikelse, och därför blev det också det sista.Mat: 2/5
Var här igen då maten är väldigt god men lite dyr för själv servering. Finns ingen vegansk mat men dem lyckades slänga ihop en sallad. Vilket jag lagt en bild på. Åt själv köttbullar med potatismos. såsen var inte den bästa men super god köttbullar :
Helt okej! Jobbar på ett kontor i city så passar mig bra att äta på lingonfabriken då jag tycker dom har mycket god svensk mat som jag saknat i city faktiskt, finns alla andra matkulturer som jag inte riktigt är van att äta så mycket av, tur lingonfabriken finns återigen fina lokaler att äta i med.
Bra mat ett bra val om man är inne på helgen och shoppar och är sugen på husmanskost.Mat: 5/5
Bästa personalen me riktigt god mat en 10 av 10 lätt
Comment on this business

to add Lingon Fabriken map to your website;