facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lingvalls Motor

Lingvalls Motor

About

Återförsäljare för: Honda - Kawasaki - KTM - Triumph - Peugeot - CF Moto - Arctic Cat - Rieju - Suzuki - Tiki

Story

Säljer - Byter - Förmedlar

Mc, fyrhjuling, vattenskoter, snöskoter och mopeder

Proffsverkstad för service och reparationer

Välkommen till oss



"Ett av Sveriges ledande och största företag gällande försäljning och service på lätta fritidsmotorfordon; Motorcykel, fyrhjuling, snöskoter, vattenskoter, moped. Totalyta på båda lokalerna inräknat är cirka 4000m2."
Address: Kryddstigen 12, 802 92 Gävle
Phone: 026517541
City: Gävle
Zip Code: 802 92



related searches:
Similar places near
Däckcentrum Gävle Däckcentrum Gävle 209 meter Bra och snabb service. Kunnig personal.
Dreambikes.se Dreambikes.se 3 km Dreambikes.se säljer midsize fiddycross, fiddymotard och minicross av högsta kvalitet...
RaceUp RaceUp 12 km RaceUp är en produkt som underlättar din uppställning av motorcrosscykel, samt säkers...
Reviews
Verkar inte speciellt intresserade att sälja maskiner, Har försökt kontakta dom per Mail och telefonsamtal flertalet gånger.
Jag försökte ringa verkstaden på Lingvalls men de hade inte tid att svara. Istället föreslog deras telefonsvarare att jag skulle maila dem så skulle jag få svar fortare. Det var sex dagar sen och fortfarande har jag inte hört något. Om mail är den snabba vägen undrar jag hur länge man får vänta i telefonkön. Edit: Två månader senare har verkstaden fortfarande inte svarat...
Tobbe har haft jättebra återkoppling och affären har gått lätt och smidigt från början till slut . Han har mig som kund i, fokus och säger vad han tror blir bäst han försöker inte bara packa på mig massa saker så det ska bli så dyrt som möjligt. Mycket nöjd med hela processen och hoppas på att få hojen levererad snart med alla saker till .
Stort utbud av motorcyklar och fyrhjulingar. Dock har vi besökt dem tre gånger och samtliga gånger har personalen ignorerat oss, inte ens sagt hej när de passerat oss trots att vi är välvårdade. Två av gångerna har vi defacto varit ute för att köpa motorcyklar på plats varav en av gångerna en helt ny, men vi har valt att åka därifrån till annan handlare där man som kund "blir sedd" och köpt våra motorcyklar, vilket på ett sätt känns trist. Vill du däremot ostört gå och titta på ett stort utbud av motorcyklar så är det värt besöket.
Dåligt service, verkstad mekaniker âr inte nâgran, alla klipser âr borta, varvs mattare âr Ur funktion, idl speed inte koppla till avgas och en sônder Luz... Alla den hâr fick jag after att jag hâr lâmnat hojen fôr att ordna logfârt.... Pinsâmt
Trevligt ställe att vara på, bra bemötande. Underbar personal.
Köpte fyrhjuling med vinterpaket där plogpaket ingick. Detta gjordes i juli och här står vi fortfarande i mitten på december utan plog. Man har skjutit på leveransen 4 gånger. Någon kompensation är det inte ens tal om och uppföljning får man bara om man själv kontaktar. Mycket dåligt.
Köpte en begagnad mc Bmw f800s osedd över tel. Beskrivningen stämde till 100% och jag fick den hemfraktad. Det är uppfriskande med någon inom fordonsförsäljning som håller vad de lovar och är hjälpsamma både före och efter försäljning med frågor och problem som kan tänkas dyka upp. Stort tack för en smidig affär, extra tack till Tobbe för det proffsiga bemötandet. Kommer definitivt tillbaka när det är dags för nästa hoj och kan verkligen rekomendera Lingvalls till alla som går i mc-köptankar. Mvh Dennis
Dom är trevliga och bemötande tills man behöver hjälp med något. Köpte en ny hoj som det har varit strul med, man blir inte uppringd har fått 1 svar via mail på 1 månad! När jag då tillslut får tag i någon efter 2 dagars ringande!! Så blir bemötandet inte bra när jag förklarar att jag inte vill ha kvar hojen utan byta in den mot nått annat. Då skulle man återkomma och sedan dess har det varit helt tyst, det blir väldigt snabbt ointressant ifrån deras sida när man som kund vill vissa saker som enligt dom verkar anses som jobbiga. Tur att Sthlm har återförsäljare som kan åtgärda det kända felet då det finns garanti som gäller.
Stort tack till grabbarna i verkstaden som fick ordning på min KTM 1290 Super Adventure -21.
Comment on this business

Directions to Lingvalls Motor with public transportation


Kryddstigen (Gävle) 170 meters
501
510
753
Gävle Kryddstigen 170 meters
95
Gävle Hemlingby 200 meters
Hemlingby (Gävle) 200 meters
501
510
Gävle Sörby Urfjäll 260 meters
3

to add Lingvalls Motor map to your website;