facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linköping City Airport

Linköping City Airport

About

www.linkopingcityairport.se
+46 (0) 13-26 28 00

Story

Linköping City Airport ska vara en effektiv och tillgänglig flygplats, med personlig service och öppen atmosfär. De flesta som reser via oss reser i tjänsten, varför vi är extra lyhörda för de krav och förväntningar som följer med det.

Address: Åkerbogatan 20, 582 54 Linköping
Phone: +46 (0) 13-26 28 00
City: Linköping
Zip Code: 582 54


Reviews
Flygplanet tappade en vinge vid landningen men det gick bra bröt bara benet. Tyvärr skyldig sjukvården mycket pengar efter det, men det är vad det är och det blir självklart femstjärnigt. Tack för mig
Det här mina damer och herrar, de är inte bara Sveriges bästa flygplats. Det är minst hela Europas bästa flygplats! Personalen och smidigheten att nå världen är galet bra!
vi krascha men de är chill för jag är built different
Det finns flygplan där. Det låter mycket när planen lyfter och landar vilket jag tror är unikt för denna flygplats. Det blir väldigt jobbigt då vissa hänger mycket i buskarna utanför området. De kan inte sova...
Trevlig personal och smidigt att flyga härifrån
Vår första flygning från Linköping, allt funkade perfekt, parkering på armlängds avstånd, supertrevlig personal fick ta en fika trots stängningsdags. Önskar att fler destinationer tillkommer. Superbra!
Lade golfbagen tillsammans med övriga väskor totalt 58 kg på en vagn.Gick inte att komma igenom utgångarna.Var tvungen att packa av, två ggr.Jobbigt när man rest i många timmar.
Förträfflig flygplats som gör det enkelt att nå ut till hela världen via KLMs Amsterdam Schiphol. Väl avvägda avgångs och ankomsttider. Bra och enkel långtidsparkering. Samt en utökad lounge med priority boarding via egen utgång.
inte bra var där och gick in i en konstig metaall fågel och sen hamnade jag i ryssland
Mycket bra service och trevlig personal
Comment on this business

to add Linköping City Airport map to your website;