facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linköpings Slott

Address: Borggården, Linköpings slott, 582 28 Linköping
Phone: 013-12 23 80
City: Linköping
Zip Code: 582 28


Similar places near
Sky Hotel Apartments Sky Hotel Apartments 2 km rent och fräscht men tyvärr ingen möjlighet att få komma ut någonstans för att kika p...
M-Power M-Power 244 km Maskinsektionens draglag på Linköpings Universitet.
Reviews
Får tyvärr se alldeles för lite av slottet, bara en liten del av ena flygel och ingen original inredning finns även om man försökt återskapa en del och med informations skyltar om historien som är väldigt beskrivande.
Väldigt trevligt med bra presentbutik. Vill se mer om Folkungasläkten och Linköpings blodbad här. Det skulle dra turister hit.
Ett litet och trevligt museum.
Relativt litet museum men med stort historiskt värde och väcker intresset av att veta mer, rekommenderar verkligen att gå en guidad tur då det både va roligt och intressant att få höra om olika föremål och händelser. Efter turen är det skönt att gå runt på egen hand för att läsa lite mer om varje enskilt föremål. Mycket trevlig personal och en väldigt behaglig energi i övrigt.
Fin upplevelse. Verkligen fin byggnad och inredning.
Litet museum som på ett bra sätt informerar om centrala händelser i Linköping, dvs. hur slottet, domkyrkan och slaget vid Stångebro kom till. Nytt är interaktiva skärmar om vissa delar. Har en liten ny del om utgrävningen vid Hospitalstorget. Informativt om Herregudco, skrivet med samma värme som själva bilderna.
Superbra service, intressant plats som är väl värd besök eller för konferens/kalasTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Fint museum med väldigt mycket historia, men varför så kort öppethållande...Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Trevligt men väldigt litet museum. Kanske inte värt 80 kronor i inträde. Mycket vänlig personal.
En plats där man har Bondens egen marknad. Man har Nyårsfirande där det är en fin plats. Linköpings Slott ligger där dit kan man mot en avgift gå in och titta på slottet och trädgården och det finns en butik där man kan köpa lite olika saker.
Comment on this business

to add Linköpings Slott map to your website;