facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Linnéa Art Restaurang

"Linnéa Art Restaurant är designad av Ulrica Hydman Vallien och är en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen!I restaurangen serveras en generös frukostbuffé varje dag, lunchmeny och på kvällen à la cartemeny som är inspirerad av skogen, sjöarna och ängarna i Småland."
Address: Stora vägen 75 , Lessebo N 360 52, G, SE
City: Lessebo N
Zip Code: 360 52



related searches: Linnéa art restaurang lessebo n reviews
Reviews
Vi hamnade här utan vare sig förbokning eller förväntningar. ”Småländsk buffé” för 255 lät lite dyrt - men det visade sig vara fel. Det var billigt för det vi fick. Buffén var ett välkomponerat smörgåsbord som genomgående var vällagat. Sillarna var bland de bästa jag ätit, med bra konsistens och annorlunda smaker. Gott bröd, bra majonnäs till en god varmrökt lax, kroppkakor och isterband, med mera. Två roliga italienska ostar, god ostkaka osv. Bra service också. Har inga invändningar, det här var riktigt bra och extremt prisvärt.
Bra förrätt. Fisk. Oxfilen var torr och ordinära grönsaker till, och en ganska smaklös pure. Ok efterrätt. Dumt att ge barn kanelglass när man köper ett matpaket. Dottern skippade efterrätten helt. Kanelglass hade passat en vuxen bättre, den var god i min smak.
Mycket bra upplevelse. Stort utbud av såväl mat buffe som dryck som även tillgodosåg laktos- och gluten intoleranta. Väldigt tillmötesgående personal. Bra pris.Mat: 5/5
Rekommenderar inte! Både hummersoppan & oxfilén gick inte att äta. Hummersoppan smakade bränt och var alldeles för översaltad. Oxfilén fick vi inte ens frågan om hur vi ville ha den, fick in den helt genomstekt.. allt annat än godkänt. Däremot var frukostbuffén väldigt fin och god.
Supe'n som ingick i vårt hotellpaket hälleflundra, kalvfile' och chokladmousse med tillbehör var bland det bästa jag ätit på väldigt länge.
Sommar buffén ingen höjdare. Ugnsbakad lax ej färdig i den tjocka delen, inga ägghalvor till sillen, grådaskig rostbiff, etiketterna så små så du kunde inte läsa vad skålar/fat innehöll Vaniljpannacottan alldeles för hård av gelatin, vispgrädden gul och hård nästintill smör. Nej inget jag rekommenderar fast det låter fint med Kosta Boda Art Hotel
Mycket god mat o bra service. Parkering: Lätt att hitta parkering.
Jättefin o god lunch buffé Mycket att välja på samt dessert buffe med kaffe o te
Sommarbuffén wow så god och mycket trevlig personal. Fantastiskt
Allt var ok, men ett hagel ifrån andbröstet, och ett barr från kantarellerna... Njeee
Comment on this business

to add Linnéa Art Restaurang map to your website;