facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lionsleden

"Välkommen till Torsås - Från hav till skog!Torsås kommun är en del av Småland och Kalmarsund. Med sina stränder, sjöar och skogar erbjuder Torsås kommun ett Sverige i miniatyr.Upplev den vackra naturen via våra cykel- och vandringsleder eller njut av havsluft och härliga bad vid den vackra kustremsan.Ute till havs erbjuds mat och logi vid Garpens Fyr och det finns möjlighet att hyra hela ön. Det finns flera campingar, bed & breakfast och pensionat att välja bland. För en aktiv semester finns det gott om alternativ. Möre Golfklubb erbjuder golfspel i vacker parkmiljö och greener i toppklass. Tennis, minitennis, padel, klättring och mycket mer finns på Sahara aktivitetsområde mitt i Torsås.Besök Torsås Turistcenter för semestertips!"
Address: Torsås
City: Torsås


Reviews
Översatt av Google Vi har kunnat få mycket information härifrån och har därför sett platser som vi inte hade sett annars. Vi är vänliga och väl betjänade. Original We hebben hier zeer veel info vandaan kunnen halen en hebben daardoor plekken gezien die we anders niet gezien zouden hebben. We zijn vriendelijk en goed geholpen.
Översatt av Google Lady trevlig och tillmötesgående. Vi kunde ladda cellerna, fylla på vattenflaskorna Original Pani miła i uczynna. Mogłysmy naładować komórki, uzupełnić bidony
Översatt av Google Mycket trevlig och hjälpsam personal i denna turistinformation! Tack igen! Original Sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter in dieser Touristeninfomation! Nochmals vielen lieben Dank!
Översatt av Google Stängt... 4 juni Original Closed... 4th of June
Comment on this business

to add Lionsleden map to your website;