facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LipFish Sverige

LipFish Sverige

About

Färgglad och lekfull design av hög kvalité från svenska LipFish. Vi vill sprida glädje med våra figurer som alla har någon detalj som man kan dra i.

Story

Färgglad och lekfull design av hög kvalité från svenska LipFish. Vi vill sprida glädje med våra figurer som alla har någon detalj som man kan dra i. Vi har allt från coola hajar till söta kattungar. Nu har vi dessutom gjort några plagg i vuxenstorlek.
LipFish AB grundades 2006 och säljs i flera länder utanför Sverige.



"Färgglada barnkläder från LipFish. Vi tycker det ska vara roligt att klä på sig, så i 17 år har vi designat färgglada och lekfulla kläder för barn 0-6 år. Kvalité är A och O. Våra kläder håller färg och form tvätt efter tvätt och kan användas till flera barn.Vi driver främst webbutik, men det går utmärkt att handla i vår lokal på Hägerstensvägen. Eller så kan du hämta din beställning här och slippa fraktkostnaden.Om du vill besöka oss - ring för säkerhets skull innan, så att vi säkert är på plats."
Address: Hägerstensvägen 173, 126 53 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46709367701
City: Hägersten
Zip Code: 126 53



related searches: Geggamoja
Similar places near
Rino kläder Rino kläder 1 km Kläder i hög kvalitet, med fina genomtänkta detaljer och mycket god passform. Tyger i...
2PLAN Mälarhöjden 2PLAN Mälarhöjden 2 km Vilken mysig butik. Massor av bra saker, både som presenter och till en själv. Kläder...
Reviews
Bra priser på svenska barn- och babyvarumärken som Lipfish, KeepJar, Bombadill, Kurtis och Poops! Och det bästa - du träffar innovatörerna själva när du handlar här! <3
Roliga kläder
Comment on this business

Directions to LipFish Sverige with public transportation


Hägerstensvägen 70 meters
Fågeltorget 80 meters
161
Örnsberg T-bana 140 meters
Örnsberg 140 meters
13
14
Hövdingagatan 170 meters

to add LipFish Sverige map to your website;