facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lirema Sverige AB

Lirema Sverige AB
"Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar.Visionen att expandera ledde till skapandet av Lirema Sverige AB med sin första ögonklinik i Stockholm. I moderna lokaler på Östermalm utförs ögonoperationer med metoderna FS-LASIK och LASEK. Lirema Ögonlaser Center erbjuder en skonsam och trygg ögonkirurgi med kvalitetssäkring av högsta klass till rätt pris. Som ISO-certifierad ögonklinik arbetar Lirema Sverige AB kontinuerlig med att hålla högsta möjliga kvalitet och service. År 2018 öppnade Lirema sin andra ögonklinik i Sverige, i centrala Malmö."
Address: Kungsgatan 54 , Stockholm 111 35, AB, SE
Phone: +46 8 525 004 75
City: Stockholm
Zip Code: 111 35


Opening Hours

Monday: 09:00-17:00
Tuesday: 09:00-17:15
Wednesday: 09:00-17:00
Thursday: 09:00-17:00
Friday: 09:00-17:00


related searches: Lirema vs Memira, Ögonlaser risker, SMILE ögonlaser, Lasik Sverige pris, Ögonklinik Göteborg, Lirema london, Vårda Ögon, Capio Medocular
Similar places near
CityAkuten CityAkuten 98 meter Har man lite tur så är det inte så lång väntetid som man kan befara på en akutmottagn...
Memira Memira 250 meter Var där i augusti 2022. Blev remitterad hit av optiker då jag har dold skelning vilke...
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus 1 km Lite tråkigt men effektivt, proffsig personal, Hög säkerhet mot cov19, väl synliga de...
Reviews
Gaslightade komplikationer i min återhämtningsprocess Asså allt var bra, men min syn kom inte tillbaka alls på över 2 veckor ca 10% förbättring när det var utlovat att synen gradvis skulle ha kommit tillbaka inom 2 veckor dom viftade bort det vid 3 tillfället trots att det var extremt psykiskt påfrestande att inte kunna se någonting. Vid 4e återbesöket som jag krävde så gjordes ett annat test som dom verkade ha glömt att göra och det visade sig att trycket i ögat var för högt. När detta åtgärdades kom synen tillbaka direkt och nu är synen felfri! Önskar dom hade tagit mig lite mer seriöst och inte gaslightat min återhämtningsprocess eller erkände att dom faktiskt gjort fel eller kollat trycket tidigare. Mådde extremt dåligt under denna tiden. Lirema anmälde denna review skadlig och olaglig på Trustpilot haha
Ett företag som inte är efter din plånbok bara, utan sätter patientens behov och bekvämligheter först. Snabb service samt ärliga och raka svar.
Rekommenderar varmt av den upplevelsen jag har haft. Notera att jag inte har gjort någon behandling men var där för konsultation. Väldigt trevligt bemötande för att vara från en kund som de inte kommer kunna generera några pengar på. Av övriga recensioner så tror jag att det verkar göra rätt för sig när det kommer till behandlingarna också!
Jag kan se!! För 3 månader sen i juni gjorde jag FS lasik hos Lirema och jag kunde inte ha önskat bättre klinik. Jag var lite orolig i början över operationen, men Liremas personal tog all tid jag behövde för att svara på mina väldigt detaljerade frågor. Väldigt trevlig, professionell och bemötande personal. Väl på operationsdagen hade jag kirurgen Luai Alissa och han var lugn och pedagogisk. Han berättade varje steg som skulle ske både innan och under operationen. Allt gick lugnt till och jag kände mig aldrig stressad. Allt har gått bra, det sved första dagen så då sov jag mest och lyssnade på en ljudbok, men mot kvällen kunde jag hålla ögonen öppna och redan se klart! Eftersom alla steg har gått bra för mig och inga senare problem har uppstått så har jag inget att säga om hur kliniken hanterar situationer då det går fel. Jag känner otrolig tacksamhet för Lirema och deras service. Rekommenderar starkt!
Fantastisk service hela vägen! Idag var jag på min förundersökning för Lasek. Mycket trevlig receptionist, fina och rena lokaler. Optikern som jag fick förundersökningen hos var mycket duktig och trevlig! Han gick noggrant genom alla förundersökningar, var informativ och kunnig. Vid behov kallade han på en kollega för att kontrollera et provsvar, och även själva ögonläkaren kom inom och tittade på mina ögon samt gjorde en extra undersökning. Det uppskattas verkligen att dom gör det lilla extra. Jag kommer definitiv utföra min laserbehandling hos dom!
Har gjort FS-lasik på ena ögat hos Lirema och är supernöjd. Kunnig personal, trevligt bemötande och superbra priser. Själva operationen var över på nån minut, dock var det en del undersökningar både innan och efter, men skönt att den jobbiga biten gick fort. Vad gäller obehag efter operationen så kändes det ungefär som att man har en ögonfrans i ögat som man inte får ut, detta satt i ungefär fyra timmar efter att bedövningen släppte, sen var ögat som vanligt, lite torrt kanske. Rekomenderas! Uppdatering 6mån senare: Har fortfarande inte fått några nämnvärda biverkningar.
Fantastiskt bra! Har varit på 4 olika ögonkliniker i Stockholm innan jag bestämde mig för att göra FS Lasik och Lirema var det självklara valet tack vare deras prissättning, bemötande, tillgänglighet, tydlighet och proffsighet. Gjorde min operation för 5 dagar sedan, kunde se mycket bra och återgå till jobbet redan samma dag, ca 6 timmar efter operationen. Nu ser jag bättre än i linser och glasögon, även om dessa hade rätt styrka. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det här tidigare. Rekommenderar Lirema mycket varmt!
Så professionella, lugna och strategiska! Var på undersökning i Stockholm igår och operationen genomfördes idag. Kände verkligen att jag var i goda händer. Pedagogiska, omhändertagande och extremt proffsiga allihopa.
Jag var faktiskt väldigt anti från början då jag inte hört talas om Lirema, men är väldigt nöjd. Professionellt bemötande från personal och snabbt genomförande av operation FS-LASIK på båda ögonen. Ska på min 6 månaders-koll nästa månad.
Ok bemötande i receptionen, dock var det väldigt otrevlig stämning under själva undersökningen, fick inte ens ställa frågor mm. Om jag ska lägga en stor summa pengar på något så förväntar jag mig att bli bemöten med full respekt, som en kund SKA bemötas. Gick självklart inte vidare med undersökningen så själva operationen har jag ingen kritik för.
Comment on this business

to add Lirema Sverige AB map to your website;