facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lis Mejeri

Lis Mejeri

About

Aptitreteri - Folkbilderi - Dagdrömmeri

Story

Det här är här ni kan äta mat, laga mat eller hitta på vad ni känner för att hitta på med oss.
Vet ni inte vad ni vill hitta på så vänta in de tillfällen då vi hittar på nåt.

Address: Lis 102, 31193 Långås
Phone: 0736265989
City: Långås
Zip Code: 31193



related searches: Lis mejeri långås age, Lis mejeri långås menu, Lis Mejeri foton, Lis Mejeri Instagram, Avantgardet Lis Mejeri, Lis Mejeri vem bor här
Reviews
En fantastisk kväll med allt vad man kan begära ,både möjligt och omöjligt. En suverän kväll där alla bjöd på sig själva En eloge till personalen o gästerna som verkligen fick det att braka igång Måste upplevasMat: 5/5
En fantastisk matupplevelse. På Lis mejeri bjuds en välbalanserad meny, ganska lätt för att vara 5 rätter, med ett fyrverkeri av smaker. Basen är lokalproducerade produkter, valda med omsorg. Mottagandet och presentationen är också något i särklass. Var beredd på överraskningar!
Otroligt bra. Frän lokal, fantastisk mat, klockren personal, spektakulär upplevelse. Allt från det personliga mottagandet och den inledande välkomstdrinken till korv med mos och dansande kyckling var skitbra. Den dubbla lilla rackaren med sällskap var en höjdare. Matsällskapet var perfekt. Rekommenderas å det varmaste.
Lis Mejeri - vilket fantastiskt fyrverkeri! Den bästa matupplevelsen jag har haft. Är så lycklig över att det finns personer som Johan och Rina, som inte bara lagar helt fantastiskt god mat på lokala råvaror med nya smaker utan också förgyller upplevelsen med musik, skratt och glädje. De och personalen tar emot en med öppna armar.
Underbart ställe med ett helkvällskoncept. Johan och Rina fixar gastro-middag och upplevelse du inte glömmer. Boka en helkväll och ta med nyfikenheten!
En underbar och annorlunda matupplevelse där mat, dryck och musik gjuts samman tillsammans med en underbar miljö i det gamla mejeriet. Genomtänkta rätter där deras grönsakstolkningar är det man kommer ihåg mest när man går därifrån.
Lite av ett guldkorn mitt i ingenstans. Hann bara prova två av fem rätter.. Men de två rätterna får mig att vilja komma tillbaka. Snyggt inramat med servering och musik i trevliga lokaler.
Vilken upplevelse! Tack Johan och gänget. Är du på jakt efter en kulinarisk upplevelse och personlig touch på miljö, service och musik, så besök Hallands unika matmiljö.Mat: 4/5
Makalöst bra! Mysig lokal, god mat, underhållande upplevelse, med service i världsklass. Johan, Rina & resterande personal fick en och känna sig så varmt omhändertagen från stunden man körde in på gården. Kändes dessutom speciellt och få vara där när Johan fyllde år just denna kväll. Jag kommer rekommendera Lis Mejeri till alla som har vägarna förbi. Du kommer få uppleva en oförglömglig middag som sätter många leenden på läpparna
En totalupplevelse utöver det vanliga. Fantastisk mat med massor av nya smaker. Välkomponerad dryckeslista. Otroligt engagerad personal som hittade på massor utöver något man är van vid. Hit åker jag gärna tillbaka.
Comment on this business

to add Lis Mejeri map to your website;