facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lisas Krog & Butik

"Vi har även en välsorterad trafikbutik där hittar man allt från hälsokost till biltillbehör. Dusch och toalett finns för våra kunder!Restaurangen serverar husmanskost på välfylld buffé. Självklar har vi en fin a la carte grill meny också att välja på. Välkommen in!"
Address: Örebrovägen 8 , Hova 548 32, O, SE
Phone: +46 506 354 40
City: Hova
Zip Code: 548 32



related searches: BriQ Hotell, Rasta Dagens, Hova, Knuten, Knuten matsedel, Dagens rätt Mariestad, Viby Krog, Restaurang Laxå
Reviews
Ett av dom trevligare ställena på vägen till / från Göteborg. Lunchbuffe till ett bra pris. Här serveras husmanskost som smakar som hemma. Stora parkeringsytor gör det lätt att parkera.
Bra landsvägskrog, längesen jag åt en så bra hemlagad pytt i panna. Schnitzeln helt ok.Mat: 4/5
Ett glass-stopp under vår bussresa.
Slitet och ganska dyrt för maten var inte mkt att hurra för. Torrt, hårt stekt och lite smak. Vi provade barnpannkaka, helt ok, 90g Hamburgertallrik ok, nuggets var torra, buffén hade pasta och köttfärsgeatäng som var torr och smaklös, fiskgratäng var god, "fläskkotletterna" var hårt stekta så hårda och torra. Flugor och människor i salladsbuffén. God bea och goda strips i övrigt.
God dagens som buffé med två rätter samt soppa, salladsbuffé och pannkakor för 95 kronor. Helt klart prisvärt
Klockan är 1600 en måndag och resturangen är stängd. Bara butiken som är en som en nerbantad mack. Grillkorv/kaffe/tobak/godis var öppen. Dock trångt och dåligt städat. Kaffeautomaten känndes inte som den var rengjort på en vecka och kaffet smakade bränt. Inga tider om resturangen varken i verkligheten eller deras hemsida.
Jätte goda pizzor :
Det bästa vägarna Matstället i hela Sverige. Fantastisk mat i generösa portioner, trevlig personal och överkomliga priser, allt i en trevlig atmosfär. Jag älskar att äta här. Fortsätt så. The best roadside eatery in all of Sweden. Amazing food in generous portions, friendly staff and affordable prices, all in a pleasant atmosphere. I highly recommend it. I love eating here. Keep up the good work
Busstopp för glass-köp!
Tråkigt att man blir lurad av era öppettider. Vi tänkte stanna och äta hos er idag vid 11:30, när vi då märker att restaurangen är stängd och vid försök att nå personal så finns ingen att hitta. Föreslår att ni tydligt separerar era öppettider från macken och restaurangen.
Comment on this business

to add Lisas Krog & Butik map to your website;