facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liseberg

"Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål."
Address: Örgrytevägen 5 , Göteborg 402 22, O, SE
Phone: +46 31 40 01 00
City: Göteborg
Zip Code: 402 22



related searches: Liseberg göteborg wikipedia, Liseberg öppettider, Liseberg tickets, Liseberg opening dates 2023, Liseberg amusement park, Liseberg water park, Liseberg Amusement park prices, Liseberg Express pass
Similar places near
Stift Aeroseum Stift Aeroseum 11 km Aeroseum har mycket intressant att erbjuda gällande svensk militärhistoria under kall...
Reviews
En väldigt rolig plats. Det är dock väldigt mycket folk och stundtals för långa köer i förhållande till åkturens upplevelse. Rekommenderas att ta en dag med halvdåligt väder och ta på regnkläder. Det mesta praktiskt som incheckning, toaletter, skötrum och liknande funkar klockrent. Extra plus för den enkla metoden att avboka och byta dag om det behövs.
Som vanligt har Liseberg enormtvmycket att erbjuda i åk attraktionsväg. Det ginns något för alla från 4-5 år och uppåt. Tycker dom har yttrliggare att jobbs på med folk dom tränger sig m.m@ Förbättringar jag ett som är marksnta är Renlighet och liknande på gångsr karuseller m.m, soptömingarna på matställena varierar beroende på vart man äter ! Rekomonderar att ätts på medeldyrt eller billigt då Lisebersgs finare restauranger inte motsvarar förväntningarna man har när man kommer dit för att äta! Annars har jag bara gott att säga om Liseberg väl planerat, strukturerat,trevlig personal, och ett stort utbud som jag tror passar alla!
Väldigt trevligt ställe med många bra åkattraktioner. Det finns bra restauranger med ok priser för mycket mat. Att bara gå in i parken är en fantastiskt trevlig och mysig upplevelse, rekommenderar denna nöjespark för alla åldrar. Hopppas att du åker hit och får samma häftiga upplevelser som ja.
Vi var där en vardag i juli, mulen dag med lite stänk två vuxna, en 12-åring. Härlig atmosfär, inte alltför långa köer, max 30-40 minuter till de mest populära attraktionerna. Bra utbud av matställen, jättebra service från all personal. Plus för många vattenstationer där man kunde dricka eller fylla på sin flaska.
Mysig nöjespark med stora ytor och fina layouts. Roligt uppskattat tema i barndelen med stort utbud för barn!!! Tonåringarna var glada i det fartfyllda och maten var God, men onödigt dyr. Spel och tävlingsutbud var uppskattat. Hade önskat att kartorna vsr utmärkta med namn/nummer på karusellerna. Plus för de virtuella köerna. Synd på matpriserna för familjer/studerande
Billigare än grönalund och sjukt bra ide med digitala köplatsen. Käkade vegansk kebabrulle på ett kebabställe och det var asnice så shout out till de som jobbade där! Bra erfarenhet i spökhuset och på alla bergochdalbanor/lyckohjul. Parisehjulet och lilla historiska parken under var superfina! Rekommenderar starkt att ta stora allt-i-ett passet. Helt värt!
Vi hade en helt fantastisk dag på Liseberg i förrgår, lagom mycket folk i parken och varierande väder mellan soligt, molnigt och till och med några droppar regn. Längsta köerna va på 21-30 minuter men majoriteten av karusellerna hade väntetid på 0-10 minuter, det vill säga vi åkte väldigt mycket karuseller, i stort sett allt utom flumeride som först va avstängt och sen gick sönder. Åt dessutom en fantastiskt god och prisvärd lunch på Skeppsmagasinet, ingen kö där heller! De virtuella köerna och appen har dock enorma problem, fick ständigt starta om och ibland funkade det inte hur man än gjorde, drar av en stjärna på grund av det. Generellt va vi så otroligt nöjda med dagen så vi redan funderar på nästa tur dit!
Mycket folk och långa kötider. På ett pass 13-22 så är det knappt man hinner åka det man vill. Virtuella köer i all ära, men när man får plats 2 timmar efter man ställt sig, och sen måste planera allt annat därefter blir det svårt med två speedade barn. Maten var väldigt bra. Förvånad över att en nöjespark håller den nivån. Både falafel och sliders var superbra.
Värt att besöka, roliga aktiviteter och jätte fin nöjespark. Rekommenderar att gå på vintern eller på sommaren. Finns något för både barn och vuxna. Jätte bra med restauranger, nöjen och små butiker med bakelser osv. Fullt med olika dekorationer och växter. Rekommenderar att gå hit om du befinner dig i Göteborg.
Ett paradis för både vuxna och barn. Drömmar om spänning och äventyr förverkligas här, det finns åkattraktioner för de riktigt små barnen och mer nervpirrande för det större. Liseberg är även en fin miljö att vistas i även om du inte har tänkt åka något. Njut då bara av den vackra miljön och besök någon av det restauranger som finns. Vissa dagar kan man även få uppleva live konserter av kända artister. Upplevelserna är oändliga.
Comment on this business

to add Liseberg map to your website;