facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lisenstedt Fastighetsförmedling

Lisenstedt Fastighetsförmedling

About

Vi vill inte vara störst, vi vill vara bäst. Boka en gratis värdering och rådgivning på 0520-52 60 30

Story

Ett mindre men dock så genuin mäklarbyrå som erbjuder fastighetsmäklartjänster inom Trestads-regionen. Våra mäklare beskrivs ofta som professionella, kunniga och engagerade. Vi vill erbjuda våra kunder hög tillgänglighet, service och kunskapsnivå inom fastighetsförmedling för att lägga grunden till en trygg överlåtelse. Därutöver låter vi referenserna på vår hemsida tala för resten. När du känner dig redo att sälja, så är du varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning samt värdering på 0520-52 60 30 eller [email protected]



"Vi är en mindre mäklarbyrå där ni har en och samma kontaktperson under hela processen, dvs er mäklare kommer vara helt insatt i er försäljning och ni behöver aldrig undra vem ni ska kontakta. Det kallar vi för 100 % personligt, engagerat och professionellt. Vi engagerar oss helhjärtat i varje uppdrag vilket bidrar till en trygg försäljning. Vi tar inte oss an fler uppdrag åt gången än vi kan behärska och tack vare det så har vi större möjlighet att ta hand om spekulanter och verkligen ta oss tid att fokusera på varje enskild bostadsförsäljning. Vi är övertygade om att ingen annan mäklare har högre procenttal på att få bostäder sålda än oss, så hårt jobbar våra mäklare på att få er bostad såld. Välkommen till oss."
Address:
Phone: 0520526030
City: Trollhättan


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Era trollhättan, SkandiaMäklarna, Entré Trollhättan, ERA sweden
Similar places near
SkandiaMäklarna Trollhättan SkandiaMäklarna Trollhättan 49 meter Din lokala Fastighetsmäklare!
Fastighetsmäklare Angelica Almqvist Fastighetsmäklare Angelica Almqvist 99 meter Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan med fokus mot ...
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 104 meter Verkligen ett bra försäkringsbolag. Fanns där och hjälpte till den gången det behövde...
Fastighetsbyrån Trollhättan & Lilla Edet Fastighetsbyrån Trollhättan & Lilla Edet 183 meter Aldrig mär fastighetbyrån i Mellerud Cristian är en bandite har lurade mig.
Mäklarhuset Trollhättan Mäklarhuset Trollhättan 214 meter Vi är nöjda med ditt jobb och vi kan rekommendera dig till andra.
Svensk Fastighetsförmedling i Trollhättan & Lilla Edet Svensk Fastighetsförmedling i Trollhättan & ... 261 meter Välkomna till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Trollhättan och Lilla Edet!
Reviews
Vera är mycket lätt att kommunicera med och drev ärendet smidigt och snabbt. Jag är en väldigt nöjd kund och rekommenderar gärna denna mäklare!
Väldigt duktig och engagerad. Det märks att Vera brinner för sitt arbete. Hade mer än gärna valt att få hjälp av henne i framtida försäljningar. Rekommenderas varmt!
En mäklare som jag varmt kan rekommendera. Grymt engagerad och med ett gött driv.
Helt otrolig mäklare som ställde upp långt mycket mer än vad jag någonsin kunnat begära. Tog sig tid för både mig och spekulanterna även på sin fritid. Den mest imponerande mäklare jag varit med om vid någon av mina husförsäljningar. Tusen tack för en mycket välskött och lättsam försäljning. Rekommenderas starkt av mig!
Fantastisk service & väldigt proffsig mäklare! Lätt att få kontakt med, trevlig & väldigt tillmötesgående vid varje kontakt. Att Vera satte rekord när hon sålde vår lägenhet i den bostadrättsförening vi tillhörde var bara ett stort plus! rek. Starkt!!! / Emma Teodorsson
Comment on this business

to add Lisenstedt Fastighetsförmedling map to your website;