facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Litet Nystan

Litet Nystan

About

Butiken med inspirerande garner i naturmaterial

Story

För aktuell information om våra kurser och aktiviteter, anmäl dig till vårt nyhetsbrev via e-post här:
http://ymlp.com/xgmsyqwhgmgj



"Vi har ett brett utbud av kvalitetsgarner i hela färgskalan, i material som ull, silke, alpacka, mohair, kashmir, yak, bomull, bambu och lin. I sortimentet finns många ekologiska kvaliteter och unika, handfärgade garner.Vi har kunnig och hjälpsam personal. Välkommen in för en inspirerande och färgglad dos av skaparglädje!Vi säljer garner utvalda med omsorg från bland andra: CaMaRose, Cardiff Cashmere, Cascade Yarns, Filcolana, Fonty, Hjertegarn, Illimani Yarns, Kampes ullspinneri, Karin Öberg, Knitting for Olive, Lana Grossa, Lang Yarns, Madeline Tosh, Malabrigo, PetiteKnit, Rauma, Rosarios 4, Sandnes Garn, Schoppelwolle, Urth Yarns samt Östergötlands ullspinneri."
Address: Sankt Paulsgatan 20 , Stockholm 118 48, AB, SE
Phone: +46 8 643 34 60
es.natsyntetil@ofni
City: Stockholm
Zip Code: 118 48


Opening Hours

Monday: 11:00-18:00
Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 11:00-15:00


related searches: nystanet, garnaffär i stockholm, nysta se, noro garn återförsäljare, garnbutik stockholm city, broderigarn stockholm
Similar places near
Tygverket Tygverket 67 meter Knapert sortiment. Verkligen omöjligt att hitta snygga tyger till gardiner.
Geoart Geoart 143 meter Beställde ett magnetlås i slutet av oktober, har betalat både för frakt och vara men ...
Rödbroka Rödbroka 167 meter
Folckers Folckers 195 meter Bästa och mest genuina butiken i Stockholm!! Finns inte något motsvarande någonstans!...
Afroart Afroart 256 meter
Kristallrummet Kristallrummet 400 meter
Skivhögen Skivhögen 469 meter Han va rätt otrevlig. Och lyssnar dessutom inte på Radiohead. Vem lyssnar inte på Rad...
Konstnärshandeln Jordi Konstnärshandeln Jordi 578 meter Butiken kryllar av inspirerande material. Trevlig och kunnig personal!
Material Material 715 meter Man ska lösa ett problem och har en idé på hur, men i denna butik får man tio nya tän...
Officemakers Officemakers 720 meter Full av Tintin för alla som vill ha fina produkter för att pynta kontoret. Priserna ä...
Fingerborg butik & ateljé Fingerborg butik & ateljé 880 meter Det är en trevlig butik där man hittar kvalité produkter i ull. Väldigt utsökta, fina...
Makeri 14 Makeri 14 886 meter Riktigt söt liten garnbutik med superfina handfärgade garner
Teknikmagasinet Ringen Teknikmagasinet Ringen 1 km Har letat länge efter bra iPhone fodral i läder till ett överkomligt pris. Anton hjäl...
Gallerix Gallerix 2 km Snabb service, bra kvalitet och jättefina bilder och ramar. Väldigt nöjd!
Reviews
Jag tycker utbudet av garner är ganska bra. Dessvärre har jag m samma erfarenhet som många andra att personalen inte är så trevliga eller hjälpsamma. Nu är jag mer van stickare och vet vad jag vill ha oftast men attityden borde verkligen förbättras, som nybörjare riskerar man bli bortskämd. Jag tror litet nystan har för få konkurrenter, om fler garnbutiker funnits centralt så hade de kanske behövt steppa upp i bemötande.
En garnbutik med ett brett utbud av garner i mellanprisklass. Mycket naturmaterial. Det som drar ner betyget för Litet Nystan är den tråkiga bemanningen. Här är det ingen som frågar vad man ska sticka, engagerar sig kring färg- eller materialval eller bara går igång på att diskutera projekt. Frågor som ställs svaras på med olika träffsäkerhet, men verkligen inget extra. Diskuterat detta i vänkretsen och alla håller med. Tyvärr. Hit går jag när jag vet vad jag behöver.
Väldigt fin garnbutik med ordning och reda. Fina garner med hög kvalitet. Får en känsla av att de valts ut med omsorg. Mycket att välja på. Trevlig och engagerad personal som hjälpte till på alla sätt. Värd att besöka om man tycker om garner. Fick även låna datorn för att hitta mönster.
Kunnig personal, fint urval av garn. Jag stickade en mössa av "Sunday" från Sandnes + "Silk Mohair" från Knitting for Olive.
Höga poäng pga av utbudet som är väldigt bra! Däremot önskar jag att personalen var lite mer "sälj" och kundorienterade. När man besöker butiken är det svårt att få en naturligt aktiv intresserad respons på en fråga - man får känslan av att man stör personalen, även när de "står och hänger" och det inte är något rusning i butiken. Det vore trevligt om man kunde föra en diskussion och få hjälp kring t.ex. om man vill ha hjälp att jämföra olika garnkvaliteter och om personalen har någon erfarenhet av en typ av garn. Men man får nästan dra ut svaren på frågorna, inget kommer av sig själv så man tappar lusten att ta reda på mer - synd för det kanske hade inneburit att man hittat och köpt ett nytt garn. Jag arbetar själv i kundmiljö och detta är ju förstås förvånande och frustrerande. Jag skulle gärna handla här oftare om jag visste att det var värt omvägen - och där är personalen en avgörande faktor.
Stort utbud av härliga garner och trevlig personal. Åker gärna hit - bästa garnaffären i Stockholm.
Jag hittade mycket finta strumpgarner och personalen var jättetrevligt!
Bra utbud men dåligt bemötande av personalen. Tråkig attityd och verkar inte särskilt intresserade av att sälja. Om du vill ha en bra garnaffär i Stockholm finns det bra mycket trevligare ställen! Denna åsikt delas av mig och mina vänner som vart där vid skilda tillfällen.
Så mycket garn
Bra utbud. De säger dock att de bara säljer naturgarn och därför inte har några akryl, men flera innehåller polyamid vilket är väldigt motsägelsefullt då det är ett extremt miljöfarligt syntetiskt material, ofta gjort på petroleum.
Comment on this business

to add Litet Nystan map to your website;