facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Little Fairies festkläder

Little Fairies festkläder

About

Little Fairies klär Dig och Ditt barn till alla högtider. Brett sortiment av festkläder med accessoarer och skor. Brudklänningar och kläder för brudgum.

Story

www.littlefairies.se
www.weddingbells.se
www.instagram.com/weddingbells1



"Bröllopsbutik, festklädersbutik Wedding Bells by Little Fairies i Hägersten i Stockholm. Ett brett sortiment av bröllopskläder och högtidskläder för dam, herr och barn från dop till bröllop. Både försäljning och uthyrning. Välkommen till oss!"
Address: Skidvägen 21, 129 49 Stockholm
Phone: +4686460800
City: Stockholm
Zip Code: 129 49



related searches: Wedding Castle stockholm, Nordic Wedding Store, Matildas fest, Enkel brudklänning, Zalando brudklänning, Östermalms smoking frackuthyrning, Lilly Stockholm
Similar places near
The Noble Shoe Stockholm The Noble Shoe Stockholm 2 km Översatt av Google Jag beställde ett par Carlos Santos Handgrade Adelaide Oxford i Gu...
Gröna villans begagnade barnkläder Gröna villans begagnade barnkläder 4 km Vilken otroligt fin butik. Den här allt du kan tänka dig.
Newborns Newborns 4 km En välsorterad secondhand butik med barnkläder upp till storlek 92, mamma och amnings...
Babylajf Babylajf 4 km Allt för små och stora barn.
Manofakind.com Manofakind.com 6 km Välkommen in till Sveriges nya e-handel för exklusivt herrmode.
Marwida Marwida 7 km Sartorial swimwear. From the ocean for the ocean.
Gubbängens barnklädesbyte Gubbängens barnklädesbyte 7 km Välkommen till oss för att handla begagnade barnkläder, skor, leksaker böcker och myc...
BB style second hand barnvagnsbutik BB style second hand barnvagnsbutik 7 km Vi åkte ut till hammarby sjöstad specifikt för att köpa en barnvagn. Dåligt väder och...
Ateljé Stass Ateljé Stass 8 km Ska du sy upp en brudklänning måste du anlita Carro. Här får du professionell och per...
Bimsalabim Bimsalabim 9 km Design och tillverkning av barnkläder, barnfiltar, haklappar. Tillverkar också tygväs...
Uniconcept Uniconcept 10 km Barn- och babykläder på nätet med fokus på unisex och hållbarhet
Green waste Green waste 11 km Green waste är andra hand butik där du kan hitta begagnad grejer som förfarande kan ...
H&M H&M 12 km Bra H&M-butik. Stort och rymligt med bra sortiment.
MaaMee MaaMee 13 km Översatt av Google Underbar plats, Jovial personal Original Wonderful place, Jovial ...
Kidsstyle Kidsstyle 17 km Smidig betalning och bra leveranstid! Bra support
Wear Us Wear Us 17 km Wear Us is a street fashion brand for men.
Hoppidi Handmade Hoppidi Handmade 20 km Bra kvalitet superfint tyg och sömmar. Min flickvän älskar dem!
Oscar Jacobson Oscar Jacobson 348 km Style is a crucial part of our tradition, and we treasure the same values today as we...
Reviews
Hyrde kläder där de slarvade bort min order och jag fick lösa kläder lokalt istället där jag gifte mig. Betalade även 500kr i handpenning som de inte har betalat tillbaka. Oerhört dåligt bemötande och oseriösa.
Jag är så imponerad, ägaren visste precis vad jag ville ha och hade plockat fram 7!! brudklänningar som alla hade kunnat vara ”the one” och en blev THE ONE. De har en service och klänningar som jag inte stött på på någon av de andra butikerna jag varit på i Stockholm. Allt var så rätt och så mysigt!!! Stort tack för att ni hjälpte mig hitta MIN klänning, ni är fantastiska! Butiken är så mysig, vi var helt själva och butiksägarinnan är otroligt lyhörd och duktig. Det hade inte kunnat bli bättre <3 Jag rekommenderar alla blivande brudar att ta en sväng förbi här, jag kan garantera att ni inte blir besvikna. Så mysigt och personligt!
Tack för all hjälp. Klänningarna var så underbara och vi kände oss så fina.
Så missnöjd och besviken på servicen. Har försökt nå er via mejl och Messenger i över en månad pga en retur som ni inte har makulerat fakturan på men får inget svar. Om jag hade vetat det här innan hade jag inte handlat från er.
Beställer dopdräkt, när jag packar upp den upptäcker jag ett hål på kragen mitt fram. Man har alltså skickat en defekt dräkt. Reklamerar dräkten och får klart för mig av kommunikationen med butiken att det är jag som köpare som skall stå för alla risker, inte butiken. När den andra dräkten kommer är galgen som den hänger på i flera delar och små plastbitar ligger i påsen med dräkten. Den andra dräkten var billigare än den första men butiken behåller mellanskillnaden och återkopplar överhuvudtaget inte. Makalöst dåligt
Gillar ni när saker strular, ett otrevligt och dåligt bemötande och huvudvärk då är detta ett ställe för dig! Annars rekommenderar jag starkt att ni letar vidare! Väldigt oprofessionella och levererar fel saker, kläderna är inte klara i tid och sedan vägrar kompensera för det genom att tex reducera priset för allt strul, tid och huvudvärk som det kostat. Ett otrevligt ”lilla-gumman”-bemötande på det. Aldrig mer!
Rekommenderas varmt. Här finns kunnig hjälp att få. Vi blev väl bemötta av ägarna på ett fint sätt och med mycket tålamod. Kan nog lugna vilken stressig brud som helst. Stort urval av brudklänningar och även festklänningar. Det fanns även klänningar som kvinnor i större storlekar kan känna sig vackra i, vilket gladde mig.
Så stort utbud!!! Rekommenderas MYCKET!!!
väldigt oengagerad man i telefonen när jag hade frågor kring en beställnig. pratade med kunderna i butiken under vårt telefonsamtal och var absolut inte närvarande i mitt samtal. jag beställde inget från dem!! Oproffsigt!
Kanske lite dyrare än i stan men kul att dom finns i orten. Trevlig personal
Comment on this business

to add Little Fairies festkläder map to your website;