facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Little for Mini

Little for Mini

About

Butiken har JULSTÄNGT 1-8 januari

Story

Här hittar du sköna barnkläder, hållbara leksaker och lekfull inredning till mini och mittemellan (0-12 år). Prylar och kläder man blir glad av, i grym kvalitè som tål en massa lek och bus. Dessutom personlig och grym service.

Sortimentet växer och utvecklas ständigt, och nyheter droppar in minst en gång i veckan till butiken. När jag väljer ut sakerna jag ska köpa in så är ledorden lekfullt, eko och hållbart.

Lekfullt- mjuka och sköna kläder som går att leka och röra sig i, kläder och prylar som gör en glad. Mycket färg och lekfullhet präglar hela sortimentet.

Hållbart- för att det ska vara kläder som tål bus och lek och många rundor i tvättmaskinen (gärna så grym kvalitè så att plaggen kan ärvas och användas av fler barn). Och gärna leksaker i hållbara material, som tål att lekas med år efter år. Men även hållbart i den bemärkelsen att prylarna inte ska växas ifrån direkt. Satsar därför gärna på tidlösa klassiker, inredning/presenter som tål att växas med, från babyrum till tonårsrum, och gärna ända upp till vuxen ålder. Inget slit och släng med andra ord.

Eko- ekologiskt, återbruk, giftfritt, rättvisemärkt. Finns många olika aspekter som bidrar till en schysstare konsumtion, alla dessa finns med när jag väljer ut produkterna till butiken. Är plaggen/prylen inte eko så kan dock grym kvalitè och ärvbarhet istället väga tungt, då detta också är jätteviktigt ur miljösynpunkt.

Address: Storgatan 35a, 54632 Karlsborg
Phone: 050510033
City: Karlsborg
Zip Code: 54632



related searches: Little for mini sale, Little mini meaning, Little minis, Little Dutch de, Little Mini clothing, Mini Fridge germany
Similar places near
Emmas Naglar Evas Butik Emmas Naglar Evas Butik 827 meter Mycket fint men barnkläderna är för dyra.
Tg. Spaak Tg. Spaak 2 km Design med hjärta för det som finns oss nära. Hållbart producerade detaljer för dig, ...
Comment on this business

to add Little for Mini map to your website;