facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Little Tokyo

Address: Stora Torget 2 , Linköping 582 19, E, SE
Phone: +46 13 14 26 16
City: Linköping
Zip Code: 582 19



related searches: Little Tokyo Düsseldorf, Little Tokyo restaurants, Little Tokyo NYC, Little Tokyo menu, Little Tokyo California, Little Tokyo stores, Little Tokyo directions, Little Tokyo events
Similar places near
Sakura Sushi Bar Sakura Sushi Bar 924 meter Beställde sushi för avhämtning och blev väldigt besviken! Kunde inte äta upp den och ...
Reviews
Väldigt salt sushi. Stark saschirisås på vissa som tar bort all annan smak.Mat: 1/5
Lite obegripligt att personalen på två kunde både ta beställningar, plocka undan, laga maten och servera utan att det blev lidande. Maten var kanske inte det bästa vi smakat men för priset helt klart godkänt. Mycket att välja på. Synd att de inte serverar en kall japansk öl till maten. I övrigt ett bra ställe mitt i stan.
Atmosfären är trevlig och relativt lugn på kvällen, det är ett trevligt ställe att avsluta dagen med! Personalen må vara av få ord men dom är villiga att anpassa vissa delar av menyn för preferenser. Har ätit här två gånger nu, sopporna är lite sådär, soba & udon smakar väldigt starkt av sjögräs, men helt okej för priset : Sushin speciellt nigiri är jättegod!! Avokadon är färsk, räkorna var stora och laxen var god! Det ända jag märkte var att det var lite, lite ris, men annars bra! Väldigt god sushi för priset! Rekommenderar detta ställe varmt! : Vegetariska alternativ: Dom har både soppor som är vegetariska och sushi/maki som är vegetarisk! Specialkost: Det går att ta bort och lägga till vissa delar baserat på allergier.
Finaste sushi-restaurangen jag varit på! Trevlig personal och fin atmosfär, inte bara god men mycket vacker mat som serveras på gulliga serviser.
Kom hit för maten för den är god och prisvärd. Miljön är dock mindre trevlig. Det kan också vara ganska trångt här vid lunch och middag.
Maten är bra men soppan brothen kan vara relativt smaklös, speciellt i Phò. Sushin är även god och är något jag ofta beställer.Mat: 4/5
Mysigt ställe med god mat, vackra fantasifulla uppläggningar med det där lilla extra i detaljerna! Rekommenderas varmt!
Nöjd med besöket. Trevlig personal, god mat och bra priser. Vegetariska alternativ: Går att välja mellan ett par olika veganska rätter.
Utmärkt mat till rimligt pris , absolut bästa Sushistället i LinköpingMat: 5/5
Bästa stället. God mat, bra pris och trevlig personalMat: 5/5
Comment on this business

to add Little Tokyo map to your website;