facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Living Story AB

Living Story AB

About

Living Story designar, importerar och saluför inredningsartiklar, möbler, krukor och utsmyckning för både inomhusmiljö och trädgård. Försäljning/webbshop.

Story

Living Story säljer trädgårdsmöbler, smide, spaljéer, fontäner, utekrukor, möbler, krukor, textil, belysning, ljuslyktor, dekoration, glas m.m.

Ett bruksföremål från Living Story är en hyllning till det vackra, personliga och funktionella. Det är noga utvalt för att kunna vara en naturlig del av din personlighet och återspegla årstidernas växlingar. Det är en del av en berättelse, om att skapa, inspirera och leva. Vårt produktsortiment låter sig inte beskrivas med enstaka ord då det omfattar allt från möbler som konstruerats av återvunna material via textilier till prydnadsföremål och vidare till trädgårdsskulpturer i sten. Och många andra vackra föremål däremellan.

Den gemensamma nämnaren är att våra produkter utstrålar personlighet. De ger helt enkelt intrycket av att de har en historia att berätta och skapar en harmonisk och inspirerande atmosfär i de miljöer de placeras. Och trots att de skiljer sig åt sinsemellan i stiluttryck, material och bearbetning, passar våra föremål ofta väl ihop.

Med känsla för det unika och med omsorg om detaljer och kvalitet, erbjuder vi ett sortiment av möbler och dekorativa ting för både hem och trädgård. Många av Living Storys produkter hittar du inte någon annan stans. Sortimentet förnyas kontinuerligt med nya, inspirerande och säljande produkter.

It’s a Living Story…

PERSONAL SHOPPER
Hos oss får du tillgång till en ”personal shopper” som visar dig runt och hjälper dig mixa och match våra unika produkter så att det passar just din stil. Vi hjälper dig att lägga en order eller så lägger du själv din order via vår webbshop senare om du vill sova på saken först.

Address: Turistgatan 2, 265 39 Åstorp
City: Åstorp
Zip Code: 265 39



related searches: Living story book, Living story meaning
Similar places near
Nordicprintstore Nordicprintstore 808 meter Nordicprintstore säljer posters & prints på nätet. Vi inspireras av det skandinaviska...
Baggis.se Baggis.se 990 meter Hos Baggis.se hittar du fina och finurliga ting för familj och hem. Vi har barnvagnsh...
Comment on this business

to add Living Story AB map to your website;