facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LivsPyssel på Hemre Gård

LivsPyssel på Hemre Gård

About

Följ oss i vårt livs pyssel. Allt ifrån egen försörjning i odling och härliga recept.



"Hemre Gård är en trädgård- och gårdshandel där du även kan få klappa på gårdens alla djur."
Address: Insjön
City: Insjön



related searches: Livspyssel på hemre gård insjön age
Reviews
Det är ett mysigt ställe för barnen att få se och träffa djuren. Fina växter, stor odling och bäst är att man verkligen tar reda på allt på gården, det är verkligen "från jord till bord". De som äger och driver gården är väldigt trevliga och visar och berättar gärna mer om gården och dess omgivning. Man känner sig som hemma och välkomnas alltid till gården med ett leende. Ser fram emot sommaren då man kan fika och köpa olika växter och grödor. Det som ska bli extra spännande nu, så här efter pandemin, är att få gå på julmarknaden uppe på Hemre Gård. Tack för alla underbara besök hitintills!
Jättemysigt ställe, fantastiskt hus, urmysiga människor! Man känner sig riktigt välkommen när man kommer dit, och lyckan över att få klappa djuren, bära killingar osv.... lika mysigt för vuxna som för barnen! Rekommenderas varmt!!
Vi fick ett varmt välkomnande. Vilket fint hus ni har skapat, ska bli så spännande att se allt växa fram. Kan knappt vänta till våren och få se hur det ser ut då. Ett härligt ställe att besöka med barnen vi önskar er all lycka och ses snart igen Ulrika och Jonas
Fantaskit gård med professionell hjälp när det gäller att välja vilka vårlökar som passar i just min trädgård
Ett pampigt bygge och projekt under uppbyggnad. Glada och ambitiösa entrepenörer! Mycket spännande att se hur en dröm växer fram. Ska bli kul att följa framöver och vi slinker in vid alla aktiviteter vi kan och stöttar efter bästa förmåga. All lycka!
Mysig gård med massa gosiga djur :D
Underbart ställe
Comment on this business

to add LivsPyssel på Hemre Gård map to your website;