facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LJ Radio & Tv AB

LJ Radio & Tv AB

Story

Här kan ni se allt som händer i en TV- och radiobutik. Ibland händer det mycket, det ser Håkan och Fredrik till och alltid med ett leende och glimten i ögat. Och självklart alltid professionellt, för det här är killarna som kan sina saker.

Misstänker du något fel i utsändningen av ditt favoritprogram i TV? All information vi får från Canal Digital, Viasat, Boxer eller Teracom, lägger vi ut här så snabbt vi kan.

Allt spännande som händer inom audio och video (eller lyssnande och tittande, om man så vill) vill vi så klart också berätta om. Nyheter, funderingar, diskussioner och allt möjligt som rör LJ Radio & TV och alla våra kunder.

Vår hemsida ligger tyvärr nere för närvarande, men håll utkik! En ny är under utveckling och när det är klart får ni så klart veta det här.

Har ni frågor eller synpunkter går det bra att ventilera det här. Är det bråttom med svaret eller om man hellre vill ha en personlig kontakt, så kan man ringa 0293-10514!! Eller varför inte komma in i butiken på Centralgatan 20? Väl mött!



"Vi är en klassisk radio och tv butik som säljer de mesta innon hemelektronikens fantastiska världtv .och vi har 2 tecknicker som kan komma på hembesök för att installera all typ av hemelektronik de köpt från oss. Och vår säljidé är att göra ditt köp så enkelt och tryggt som möjligt .Du som kund får alltid samma tecknicker som kommer och hjälper dig med installationer och hjälp med de du inte vill lösa på egen hand. Detta gäller allt från tv data telefoni bredband antenner ljudannläggningar satelit-tv mm.Så varmtvälkomna in till oss. abonnemang. Viasat, Canal-digital Boxer,Comhem. Telefoni Tele2 och 3."
Address: Centralgatan 20, 81538 Tierp
Phone: 029310514
es.vtoidarjl@nakah
City: Tierp
Zip Code: 81538


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00


related searches: Lj radio & tv ab app, Lj radio & tv ab tierp
Similar places near
Reviews
Toppen. Trevligt folk och snygga.
Bra service trevlig personal Proffs på tv och paraboler
Trevlig personal som gärna hjälper till
Härligt med kunnig och trevlig personal
Fantastisk service,jag är så tacksam för den snabba insatsen.
Suverän personal, service och kompetens nivå!
Bästa Elektronik butiken i Tierp. Med världens bästa personal.
Som alltid förstklassig service
Trevlig personal och bra priser.
Utom ordentligt fin service
Comment on this business

to add LJ Radio & Tv AB map to your website;