facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljungby bibliotek

Ljungby bibliotek

About

Ljungby kommunbibliotek är bokbussen och biblioteken i Lagan, Lidhult, Ljungby och Ryssby. Klicka på "Gilla"-knappen för att få våra inlägg i din feed för statusuppdateringar!

Story

Öppettiderna gäller biblioteket i Ljungby
Öppettider för alla biblioteken hittar du på
http://bibliotek.ljungby.se/web/arena

Address: Södra Järnvägsgatan 8, 341 83 Ljungby
Phone: 0372 - 78 92 00
City: Ljungby
Zip Code: 341 83



related searches:
Reviews
Ett fint och välskött bibliotek där både gamla och unga trivs. Med engagerad personal som ordnar med aktiviteter även utomhus. Det är tacksamt att själv komma med idéer. Bums - och mina tavlor fick ställas ut vid två tillfällen. Rakt fram för ingången på s k ”Väggen”. Ljungby bibliotek är mer än bara bokhyllor! Kom och kolla!
Det var ett trevligt stadsbibliotek. Ibland kommer jag för att hälsa på min vän Fiona, och ibland kommer jag för att läsa böcker som jag lockas till. Det är ett mycket fint bibliotek med många böcker, sittplatser men också en trevlig fritidsbank. Hälsa gärna på Katarina, Karin och Magnus! De ansvariga är jättetrevliga.
Bra kommunalt bibliotek men det hade varit positivt om det fick vara just ett kultur-och litteraturcenter och om man kunde flytta sport-och fritidsbanken till kanske sunnerbohallen där den verksamheten passar bättre in och inte tar plats från bibliotekets och konstlokalens verksamheter.
Trevligt bibliotek med mycket olika typer av litteratur, tillgång till dator + skrivare, samt mindre café och konsthall.
High-tech! Självutlåningsautomater finns. Stort bibliotek med många kulturella inslag!
Trevligt Bibliotek, men synd att de inte hade en enda ordentlig bok om vitrysk gatubelysning!
Reservera aldrig en bok på Ljungby bibliotek. Dem lånar ut den till andra låntagare, den bok du reservera.
Trevligt ställe!
Stort och trivsamt.
Översatt av Google Ett ljust och vackert bibliotek som Ljungby kommun kan vara stolta över. Bra urval av böcker. Gratis internet där det nästan alltid går att hitta en ledig PC. Litet café. Utställningshall som ofta har intressanta utställningar med lokala konstnärer. Original Et lyst og smukt bibliotek, som Ljungby Kommune kan være stolt af. Godt udvalg af bøger. Gratis internet hvor det næsten altid er muligt at finde en ledig PC. Lille cafe. Udstillingshal som ofte har interessante udstilinger med lokale kunstnere.
Comment on this business

Directions to Ljungby bibliotek with public transportation


Storgatan, Ljungby 120 meters
144
148
157
Föreningsgatan, Ljungby 210 meters
148
Ljungsätra 250 meters
144
148
157
857
Ljungby Astradskolan 280 meters
144
148
150
153
155
157

to add Ljungby bibliotek map to your website;