facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljungby Trädvård

Ljungby Trädvård

About

Ljungby trädvård jobbar med beskärningar, avancerade fällningar, riskbedömningar och nu även stubbfräsning!

Story

Ljungby Trädvård startades 2013.
Vi fick en idè som utvecklades till ett företag.
Vi gick utbildningar i motorsåg A,B,C,E,D röjsåg A,B, riskbedömning, beskärning, trädinventering, Växtkunskap och fler är på gång.
Vad gör vi då?
Vi tar ner träd som är knepiga att fälla pga platsbrist för bla hus och andra byggnader i vägen mm. Då sektionsfäller vi det, alltså klättrar upp och tar ner det bit för bit.
Vi kan göra ny krona på träd som blivit för stort och som kanske skymmer solen eller utsikten!
Kanske ta ner en gren som hänger ut över ett tak, varför inte hjälpa till med att få upp en fågelholk eller en gunga högt upp i ett träd till barnen!
Häckar klipper vi också och föryngrar buskar och klipper fruktträd.
Vi har även börjat att ympa.
Nytt för 2015 - STUBBFRÄSNING!!!


Vi kommer gärna och tittar på ditt/dina träd och gör en "besiktning" på det, kolla hur det mår, är det mycket röta i det?, hur stor risk är det att det ramlar vid nästa storm? mm. Vi ger dig tips på hur du kan göra om du inte vill ta ner det. tex korta ner det, stamma upp det, eller det kanske räcker med att bara ta nån enstaka gren eller glesa ur det lite!
Ring och fråga oss!!
Med vänlig hälsning
Morgan och Malin



"Trädfällning på ett säkert sättVi vill gärna att man tänker både en och två gånger på om att fällning är det bästa beslutet. Ibland finns det andra åtgärder man kan göra. Men i vissa fall har man inget val. Då löser vi det. Vi anpassar våra metoder efter hur det ser ut på platsen. Vi har erfarenhet från att fälla träd såväl som på kyrkogårdar, villaträdgårdar, stadsmiljö och skog. Ibland behövs trafikarbetsplan, om det är nära allmän yta eller väg, då löser vi det."
Address: Huljeskog backen 1, 34152 Lagan, Sweden
City: Lagan
Zip Code: 34152


Comment on this business

to add Ljungby Trädvård map to your website;