facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljunggren&Co hunddagis AB

Ljunggren&Co hunddagis AB

About

Fräscht nyrenoverat dagis . Här erbjuds din hund meningsfull aktivering, rastning och vila. Vi jobbar bara med mjuka metoder. Välkommen!

Address: Hålstensvägen 8, 44637 Älvängen
Phone: 0733600701
City: Älvängen
Zip Code: 44637


Similar places near
Sophie  danaband sångerska Sophie danaband sångerska 815 meter Våra fans våra förebilder och vi sjunger som dom artister gör och att älska dom i evi...
Byggarna i Ale AB Byggarna i Ale AB 1 km Vi är ett byggföretag med erfarna projektledare och snickare beläget i Ale kommun
Reviews
Maten var helt fantastisk, och så även servicen. Om du går hit så måste du beställa in deras tuna tartar, den var något av det godaste jag ätit. Det här stället är en guldklimp och värt vartenda öre.
Ett riktigt bra asieninspirerat kök på söder! Vi var här en lördag kväll innan ett teaterbesök på Göta Lejon, som ligger ett par minuters promenad ifrån. Vi var 4 personer som delade på en "mix" av sushibitar, helt sagolikt bra. Jag har läst några tidigare recensioner där folk har klagat på service, och jag håller absolut inte med. Servicen var mycket bra. Övrigt har stället en "skön" puls.
Recension gällande lunchen. Maten är jättegod och är av bra kvalité, tyvärr var personen som sköter bordsplaceringen väldigt oengagerad och gav ett dåligt intryck, serveringen tog lång tid, ostrukturerat.
Grymt god Spicy Tuna och Bao. Grymt trevlig kille i disken som fixade bästa myplatsen bara för oss .
Vilken pärla vi sprang på häromdagen. Kände inte till denna takterrass men det kommer nog att bli fler besök. Lugnt och skönt.
Himla mysig terass och slå sig ner och ta ett glas rose efter en promenad på söder, restaurangens susch får 3 sv 5
Välsmakande asiatisk cross over mat. Tre smårätter behövs för att bli någorlunda mätt och då börjar det svida i plånboken. Smårätterna kostar runt 135-185 kr per styck och då blir middagen väl dyr i förhållande till helheten. Lokalen är avskalad helt i svart. Känns inte så spännande och dessutom en skramligt akustisk känsla. En tisdagkväll i september var vi bara två sällskap. Kan nog bli rejält bullrigt med mer folk. Toaletterna var ganska sunkiga. Personalen relativt oengagerad. Sammantaget är det tveksamt om jag kan rekommendera Restaurang Ljunggren.
Beställde en sak fick en annan, men de gick inte att få rätt för tjejen i kassan sa fel till mig. Bad om att få räk och avokado nigiri Men fick istället några rullbitar med rålax som jag inte gillar Det är helt ok om det gäller från början vid köp men inte om man får ett annat svar när man beställer.
Kommer dit och försöker ta en drink i baren innan vår sittning, det går inte. Går till nästa bar, samma svar. Kommer en servitris som pratar knacklig engelska och säger att serveringstillståndet är indraget men hon hävdar att det bara är för den dagen. Troligen en lögn och ingen information om detta på förhand. Vi hade sett fram emot god dryck till middagen och vandrar därför besviket vidare. Vi kommer aldrig återvända.
Man välkomnas av två jätte trevliga vakter för att sedan fortsätta in i vad som känns som att kliva in i en annan värld. Musiken, ljuset.. då väntar baren. Wow vilka bartenders! Alltså, grymt ställe! Nja... man kan tro det, men nej. Tänkte inte på att ta bild tyvärr.. men borden... på deras bilder ser det bra ut, men resten då? Man har tydligen expanderat eller nåt och det med någon sorts ihopfällbara campingbord i plast och stolar. Trevlig personal och bra musik, slöseri med grym lokal med det möblemanget som finns.
Comment on this business

to add Ljunggren&Co hunddagis AB map to your website;