facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljungs grill

About

Best Burgers in town
Öppettider :
Mån - fre 10 - 21
Lör 11 - 18
Sön 16 - 21

Address: Stortorget 1, 274 34 Skurup
Phone: 041140930
City: Skurup
Zip Code: 274 34



related searches:
Reviews
Kanon bra service god mat bra med parkeringar. Kiosken är numera såld. Det innebär att se hur det blir. 27/07/22 Inneserveringen var rörig idag ny ägare . Beställde inget med tanke på rörigheten Får väl återkomma se hur det ser då, samt smaka på maten. Ändra betyget med tanke på rörigheten. 28/07/22 Åt en hamburgare beställde utan sallad men med lök samt dressing.,fick allt ändå. Visserligen när jag sa till skulle han fixa det. Jag sa nej ,tuggade i mig den. Det fanns ingen prislista i deras matsal fast man kunde beställa därifrån. Men något positivt är att mosen skall göras på riktiga potatis , troligtvis om någon vecka. Var där åter 03/08/22 Fortfarande ingen riktig potatismos . Kan det vara mycket snack och ingen verkstad Fick höra det nya namnet skall vara Hasses Grill. 08/08/22 De följer inte sina tider som de har på nätet. Var på plats strax innan 18 .30 kiosken stängd, enligt nätet skall den var öppen till 20.00. Detta är inte bra. Kiosken är ibland stängd utan information, ägaren på resa inhandla ny bil.. 01/09/22 Var där tänkte prova igen. Fortfarande ingen matlista uppsatt med priser. Killen kunde ej ta emot kreditkort p g a att ägaren med mottagnings enheten är utrikes. Där var inga 90 gr burgare ,korven var knappt grillad ,brödet kallt. Visserligen så var jag där precis när de öppnade. Men maten skall ändå vara varm. Det visade sig att ägaren hade missat att beställa. Det är nog roligare att vara utrikes. Fortfarande bara pulvermos 19/09/22 Var där vid 18.20 där var stängt. Enligt webbsidan skall det vara öppet till 20.00. Detta är inte bra. Tog ner till 1 stjärna. Skall återkomma längre fram i höst . För att se om det är förändrat. Denna kiosk är numera stängd enligt uppgift. Inte så konstigt när det serverades kall korv samt bröd.
Stannade till på en mc-tur för välbehövlig påfyllning av mat. Och tur var väl det! Trevlig personal och god gatuköksmat. Pommesen var perfekt krispiga och inte mjuka! Även perfekt gatuköksburgare!
Maten var inte så god, har mått illa varje gång efter jag har ätit där. Ofräscht inuti ”restaurangen”. 2/5 .
Trevlig personal men tråkiga o torra pommes stripes. Tunna pommes ska inte tillagas för länge, blir inte särskilt gott. Hade varit bättre med tjocka, räfflade el raka pommes istället. Tråkig exteriör.
Hittade det här förnämliga matstället i Skurup mest av en slump, MEN det var en höjdare. Värt en omväg som Michelin skriver.
Har underbar god mat och service Skurups bästa gatukök om man har något att invända tycker jag att man kan ta det med ägaren i stället för att smuts kansta dem här jag var super nöjd med mitt besök
Beställde två smala på Ljungs Grill och fick två äckliga lågpriskorvar som knappt gick att äta. Kommer inte sätta min fot där så länge den nuvarande snåljåpen till ägare har stället.
Alltid stora portioner, förmånliga priser, mycket bra personal Nu ny ägare och allt har fallit i bitar... Mycket synd. Vi går inte dit mer.
Gott käk ,rent och fräscht och jag återkommer gärna.
Standard gatuköksmat. Väldigt gott. Går fort att beställa och få mat, beroende på vad du ska ha givetvis
Comment on this business

to add Ljungs grill map to your website;