facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljungsbro Bilcenter

Ljungsbro Bilcenter

About

Ljungsbro Bilcenter är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1997 under namnet Leonards Bilverkstad som sedan bestämde sig att utöka. Med över 30-års erfarenhet av bilbranschen erbjuder vi idag våra kunder förstklassig service av bilförs

Story

Bilhandlare

Address: Blåsvädersgatan 12, 59073 Ljungsbro
Phone: 01363850
City: Ljungsbro
Zip Code: 59073


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: KFL Bilcenter, Begagnade bilar till salu, Torvinge Bil, Bilbörsen, Fordon Tornby, Fikratsson Bil, Holmgrens Bil, Askling Bil
Similar places near
Ljungsbro Däck Ljungsbro Däck 181 meter Toppen. Kan bara säga tack. Inga problem att få komma direkt med däck som var katastr...
Reviews
Trevliga, seriösa och ärliga anställda. Fick hjälp med att sälja min bil. Bra bemötande, snabb kontakt och en snabb försäljning. Vill du sälja din bil? - hör av dig till de! Rekommenderas varmt!
Duktiga och seriösa killar som hjälpt mig att sälja flera bilar i olika prisklasser. Rekomenderas
Bra snabb service och gott jobb
Riktigt bra bemötande av en fantastiskt trevlig familj! Det blir inte mer äkta familjeföretag än så här! Trots sent mail 22-tiden fick jag svar samma kväll. Ställde flera frågor som sönerna tålmodigt svarade på och det slutade med att jag reserverade bilen till dagen efter. Familjen väntade tålmodigt trots stängningsdags och tog sig tid att svara på frågor och hjälpa till med alla funderingar som vi hade. Ingen stress vid provkörning. Fixade småfix på en gång. Beställningsvara beställd och jag är inte det minsta orolig att de inte ska åtgärda det vi kom överens om kostnadsfritt. Grym upplevelse!
Håll er borta från detta företag. Köpte en bil som fick problem med kopplingen efter endast 1 dag. Företaget vägrade hjälpa till över huvud taget. Trots att jag tog bilen till en verkstad som bekräftade att kopplingen behövde bytas vägrade dem tro på verkstaden och blånekade hela vägen. Trodde det var säkrare att köpa vi firma men så är inte fallet. Slutade med att jag sålde bilen med en enorm förlust för att slippa stå för reparationskostnaderna. Jag ser att en anställd/ägare givit sig själv 5 stjärnor i betyg på recensionerna här nedanför vilket också är snyggt.
Var på plats och provkörde bil. AC kylde dåligt. Firman skulle fylla på gas och vi kom dock överens om att jag skulle köpa bilen så fort det var klart. Ringer 2 dagar senare och frågar när vi ska göra upp. Då säger de att kompressorn var trasig och de inte vill laga bilen. Varför de inte kontakta mig kunde de inte svara på trots att jag lämnat skriftliga kontaktuppgifter. Kan inte rekommendera denna bilfirma då man inte bryr sig om sina kunder mer än så här.
Fantastisk service mitt i en storhelg. Kan varmt rekommenderas.
Seriös bilhandlare som bemöter sina kunder på ett professionellt sätt. Trevliga, snabba på att svara på mail och återkoppla. Fräsch bilhall. Hjälper till och tar ansvar för garantifel efter genomförd affär.
Säger en sak, "menar" en annan. Hade bara kort interaktion med dem men de är luriga. Vill egentligen ge 1 i betyg efter vårt möte med dem, men vill inte döma företaget utefter en person.
Professionella och väldigt trevliga. De kan sin grej och hjälper en hela vägen innan och efter köp. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Ljungsbro Bilcenter map to your website;