facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljungskile må bra massage

Ljungskile må bra massage

About

Jag erbjuder djupgående kraftfull #massage behandling och anpassar behandlingen genom att koncentrera mig på de områden du har problem med. Må bra massage!

Story


Hejsan och välkommen till min sida! Känner du dig spänd i axlar eller nacken? Jag har studerat på Hälsoteket i Göteborg 2014 och är en diplomerad massör som tycker det är kul att kunna hjälpa människor. Jag behandlar muskelknutar mha djupgående massage och viss triggerpunktbehandling. Jag har själv erfarenhet av massage och vill att det ska göra skillnad när du har varit hos mig. Jag håller till på landet men rätt centralt ändå, ca 2 km norr om Ljungskile. Jag har tider vardagar kvällstid men jag är flexibel så om du vill boka en annan tid hör av dig.

Address: Vällebergsvägen 16, 45900 Ljungskile
Phone: 0737389554
City: Ljungskile
Zip Code: 45900


Similar places near
Villa Motionera Villa Motionera 1 km Ett mycket bra gym. Här finns det mesta som man kan önska sig som en seriös tränande....
Reviews
Är jättenöjd med den massage jag fick. Maria är kompetent och lyssnar in ens behov o ger den behandling som musklerna verkligen behöver.
Bästa massagen jag fått Jag har provat många och har höga krav Fantastisk närvaro, känsla och kunskap. Hittade ömma punkter och löste upp dem! Kände mig fullständigt trygg i hennes händer och massagen var en fullständig njutning för både kropp och själ Rekommenderas varmt, du kommer gå därifrån mer än nöjd
Mycket duktig tjej som ger fantastiskt massage. Man kan välja mellan olika massage och om man har problem kan man komplettera med medicinskt laser.
Otrevlig , 0 service man kan inte ens ringa och boka helt enkelt
Tack. Du tog bort min nackspärr.
Perfekt behandling anpassad efter mina problem.
Skön behandling av ömma fötter.
Perfekt för fötter
Comment on this business

to add Ljungskile må bra massage map to your website;