facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljusdals Folkpark

Ljusdals Folkpark
Address: Kyrksjönäsvägen 18, 82730 Ljusdal
Phone: 065121190
City: Ljusdal
Zip Code: 82730


Reviews
Ljusdals Folkpark ligger naturskönt intill Ljusnan. Här finns servering, golfbana, lekplats , scener och fina blomsterarrangemang. Trevlig miljö för barnfamiljer och flanörer.
Jättefin park med minigolf, lekpark, glass och fika ...i strålande sol dessutom
En gång i tiden hade Ljusdal folkpark fått 5 stjärnor. Men tyvärr så är den ej lika fint och mysigt att vara där längre. Och det händer inte så mycket där som det gjorde förr.
Var där på barnens dag. Vi och barnen hade en suverän dag. Det var mysigt ställe med fin lekplats. Just den dagen fanns både brandbilar , hästridning och massa annat kul. Dom bjöd på god mat och dryck. Barnen fick alla små påsar med gottans i. Hade även vår lilla hund med oss dit och det var inga problem.
Jättebra ställe för barnfamiljer med bra lekpark, minigolf och fantastiskt utbud av kulglass med generösa portioner och roliga och goda smaker. I direkt anslutning finns hembygdsgården för den som vill äta lunch. I parken finns hoppbubbla, balanshinderbana, rutschkanor och mer. Minigolfbanorna är i bra skick och parken är välskött. Trevlig sommarpersonal.
Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Trevlig park. Kommunen har börjat rusta den för mer öppet under sommaren. Bra minigolf och lekpark för barnen. Även rätt trevligt fik med största glassutbudet i byn.
Området bra. Men inget för festival om inte det ordnas fler sittplatser för att äta o dricka. Större område, man fick ju inte ta ut drickbart till sin stolsplats vid scenen.
Fantastiskt ställe att stanna till på så barnen får leka lite. Kanonkäk på hembygdsgården bredvid också.
Vi har en underbart vacker folkpark. Och extra roligt blir det när dom nya minigolfbanorna är klara.
Comment on this business

to add Ljusdals Folkpark map to your website;